DACIA Duster: VIDEO UIMITOR, Test cu Jeep Compass Trailhawk

DACIA Duster si Jeep Compass Trailhawk apar intr-un test uimitor care compara cele doua masini, iata cat de bine se descurca modelul fabricat la Mioveni.

DACIA Duster si Jeep Compass Trailhawk apar intr-un test extrem de interesant care ne arata doua masini de la producatori complet diferiti, care totusi se infrunta pe teren accidentat cu destul de mare succes. Mai exact, DACIA Duster si Jeep Compass Trailhawk apar intr-un test offroad care poarta cele doua masini printr-o varietate de situatii in care in mod normal o masina obisnuita n-ar trece prea usor, dar vorbim totusi despre doua SUV-uri puternice.

DACIA Duster si Jeep Compass Trailhawk nu au oferite informatii cu privire la specificatiile tehnice dar vorbim despre modele mai noi ale masinilor, si puteti vedea ca masina romaneasca se descurca surprinzator de bine. DACIA Duster a fost pusa fata in fata cu masini mult mai puternice decat Jeep Compass Trailhawk, dar si mult mai bine gandite pentru teren accidentat, si s-a descurcat surprinzator de bine, astfel ca nu e ceva ce mirat ceea ce vedem acum.

DACIA Duster: VIDEO UIMITOR, Test cu Jeep Compass Trailhawk

DACIA Duster este o masina care si-a dovedit versatilitatea atat pe drumurile publice, cat si pe teren accidentat, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru Jeep Compass Trailhawk. Diferenta de pret dintre DACIA Duster si Jeep Compass Trailhawk ar trebui sa dea de inteles ca ar trebui sa existe si o diferenta mare in performantele pe teren accidentat, insa lucrurile nu stau chiar asa, cum puteti vedea din clipul video de mai sus.

DACIA Duster este o masina foarte ieftina pentru ceea ce ofera, iar asta in contrast cu Jeep Compass Trailhawk, care este vandut la un pret mult mai mare, dar asta si pentru ca are mai multe in plus. E normal ca intre DACIA Duster si Jeep Compass Trailhawk sa fie diferente mari la preturi, in baza tehnologiilor pe care le ofera masinile, insa cand vine vorba despre folosirea in viata reala, diferentele sunt mult mai mici decat ar crede multa lume.

DACIA Duster urmaza sa aiba in 2021 parte de un upgrade substantial pregatit de catre cei de la DACIA si Renault, si cel mai probabil vom vedea cateva surprize foarte bune.