DACIA Duster: IMPORTANTA Decizie pentru Noile Masini in 2021

DACIA Duster are parte de o importanta decizie care a fost luata pentru noile masini ce vor fi lansate in 2021, iata ce urmeaza sa se intample cu ele.

DACIA Duster motoare

DACIA Duster, in cazul in care nu ati aflat deja acest lucru, urmeaza sa aiba parte de un facelift in 2021, cei de la DACIA dorind sa “reimprospateze” oferta pentru aceasta gama de SUV-uri in cursul anului viitor. Destul de multe informatii cu privire la aceasta actualizare a seriei DACIA Duster au aparut pana acum, iar din informatiile care au venit, in principal de la presa din Franta, se pare ca o decizie importanta a fost luata in ceea ce priveste masinile noi.

DACIA Duster urmeaza sa aiba parte de un facelift care nu va aduce si noi motorizari pentru clienti, astfel ca toate cele care sunt disponibile acum, ar urma sa fie oferite inclusiv pentru seria urmatoare. Vorbim despre aceleasi motoare pe benzina, motorila, si chiar duale, cu GPL, pe care producatorul roman le foloseste in versiunile DACIA Duster pe care oricine le poate cumpara acum, iar decizia de a le pastra nu este una chiar atat de surprinzatoare.

DACIA Duster: IMPORTANTA Decizie pentru Noile Masini in 2021

DACIA Duster nu ar urma sa fie cu mult mai scumpa in versiunea din 2021 in comparatie cu modelele care sunt vandute in momentul de fata, sau cel putin aceasta pare sa fie strategia din spatele miscarii producatorului roman. In baza a ceea ce anunta presa din Franta, DACIA Duster va pastra si motorizarile pentru ca preturile de vanzare sa nu fie crescute, ceea ce va face acest model de SUV foarte accesibil in continuare pentru foarte multi dintre clienti.

DACIA Duster este o masina foarte populara atat in Romania, cat si in multe alte tari din Europa, deci pastrarea pretului la valoarea actuala este fara discutie una dintre principalele “griji” ale producatorului de la Mioveni. E posibil ca DACIA Duster sa fie mai scumpa daca va fi lansata si intr-o versiune hibrid in anii urmatori, insa deocamdata nu a fost luata vreo decizie in acest sens, si nu se stie in ce masura ar putea fi luata una in viitorul apropiat.

DACIA Duster ramane un model de masina care aduce venituri extrem de bune pentru cei de la DACIA, si cu siguranta se incearca o crestere a vanzarilor, fara a creste si preturile masinilor in sine.