Gaura Neagra: Anuntul UIMITOR, Secretul din Sistemul Solar

Gaura neagra este un obiect extrem de greu de detectat, insa cercetatorii cred ca una exista in sistemul solar, iata cum vor sa o descopere acum.

Gaura Neagra solar

Gaura neagra este unul dintre obiectele din univers care este cel mai greu de descoperit de catre cercetatori, iar asta pentru ca de obicei nu emite lumina, sau radiatii, in cantitati suficiente pentru a fi observat. Aceasta situatie a dus la foarte multe discutii cu privire la o posibila gaura neagra care s-ar ascunde in sistemul nostru solar, iar cercetatorii vor sa afle daca ar exista asa ceva, sau daca este vorba despre o noua planeta care inca nu a fost detectata corect.

Gaura neagra despre care se vorbeste acum s-ar afla la marginea sistemului nostru solar, si nu a putut fi detectata in mod corect, asa ca deocamdata cercetatorii nu stiu clar ceea ce se afla acolo. Pentru ca ne aflam in aceasta situatie, cercetatorii au decis sa-si intensifice analizele facute in acea zona din sistemul solar pentru a detecta daca exista intr-adevar o gaura neagra acolo, sai daca vorbim despre o noua planeta pe care ar trebui sa o exploram cat mai rapid.

Gaura Neagra: Anuntul UIMITOR, Secretul din Sistemul Solar

Gaura neagra, daca exista acolo, ar putea fi detectata in baza obiectelor mici care vor fi topite de catre apropierea de discul sau de acredite, iar instrumente aflate in orbita Pamantului ar putea detecta energia emisa de ele. In baza acestor informatii, cercetatorii sunt de parere ca ar putea descoperi daca exista vreo gaura neagra la marginea sistemului solar, sau vorbim despre vreun alt corp cosmic pe care ar trebui sa il analizam cu mare atentie.

“„În vecinătatea unei găuri negre, corpurile mici care se apropie de acesta se vor topi ca urmare a încălzirii de pe fundalul acumulării de gaz din mediul interstelar pe gaura neagră. După ce s-au topit, corpurile mici sunt supuse perturbației mareei de către gaura neagră, urmată de acreția din corpul perturbat în mod neadecvat pe gaura neagră.”

Gaura neagra, daca ar fi descoperita in sistemul solar, n-ar reprezenta o amenintare pentru omenire, iar asta pentru ca ea se afla acolo de foarte multa vreme, si inca nu ne-a afectat. E improbabil sa fim afectati de vreo gaura neagra de acest gen, din sistemul solar, daca ea ar exista, asa ca n-ar trebui sa ne facem griji in legatura cu vreo descoperire importanta de acest gen, care ar putea fi facuta de catre cercetatori in viitorul apropiat.

Gaura neagra din sistemul solar, daca ar exista, ar fi o descoperire impresionanta, care ne-ar arata din nou ca mai avem inca atat de multe de descoperit chiar in zona noastra “apropiata” din univers.