ING Bank: Anunt IMPORTANT pentru Clienti, ce Face din Iulie

ING Bank are un anunt important pentru clientii sai din Romania, iata ce vrea sa faca incepand cu luna iulie pentru toti dintre ei, si ce trebuie sa stii.

ING Bank incurajare

ING Bank a publicat un anunt important pentru clientii sai din toata Romania, unul care sugereaza o schimbare incepand cu luna iulie pe care banca o face in relatia pe care o are cu ei. Mai exact, cei de la ING Bank spun ca incepand de acum isi vor sustine clientii sa faca tot ceea ce vor, iar asta probabil face referire la creditele care sunt acordate pentru clientii care vor finantare pentru a-si indeplini diverse dorinte, sau a-si acoperi diverse nevoi.

ING Bank a anuntat in ultimele zile aceasta schimbare pe care o ofera pentru clientii sai din Romania, totdeauna criptic, la fel ca si acum, fara a spune foarte clar care ii sunt intentiile vis-a-vis de clienti. Puteti vedea ca mesajul de mai jos sugereaza faptul ca ING Bank vrea sa sustina nu doar pasiunile clientilor, ci si tot ceea ce acestia vor sa faca, si in aceasta perioada orice fel de ajutor este important pentru oamenii din Romania.

ING Bank: Anunt IMPORTANT pentru Clienti, ce Face din Iulie

ING Bank este una dintre cele mai importante institutii bancare din tara noastra, iar initiativa sa este una demna de lauda, mai ales ca oamenii vor avea nevoie de credite in urmatoarele luni. Fie ca e vorba despre o excusie la munte, la mare, sau oriunde altundeva, oamenii au nevoie de bani pentru a-si indeplini dorintele, iar ING Bank pare sa fie dispusa sa nu lase totul la voia intamplarii, dar cel mai probabil vor exista si unele conditii pentru asta.

DO YOUR THING! De azi, te încurajăm să faci ce-ți dorești, ce-ți aduce bucurie, ce contează pentru tine. Noi suntem alături de tine și te susținem prin tot ceea ce facem. Ești gata? Play!

Publicată de ING Romania pe Luni, 13 iulie 2020

ING Bank nu este singura banca de la care auzim in aceasta perioada despre mesaje de sustinere a clientilor sai, si e bine sa vedem ca exista institutii financiare care se gandesc la oameni. Desigur ca mai multe detalii sunt oferite pentru clienti fie telefonic, fie in agentiile ING Bank, astfel ca daca aveti nevoie de informatii suplimentare, ar trebui sa luati legatura cu banca pentru a afla ceea ce se intampla cu aceasta noua initiativa interesanta.

ING Bank are cel mai probabil si alte surprize pregatite pentru clientii din Romania astfel ca ramane doar sa vedem ceea ce va mai anunta in urmatoarele luni pentru noi.