iPhone 12: Lansare amanata pentru noile telefoane Apple

iPhone 12 Lansare amanata telefoane Apple

iPhone 12 nu va avea lansarea chiar asa cum se asteapta fanii, sau cel putin asta ne spun analistii care au noi informatii cu privire la modelele de telefoane pe care cei de la Apple le pregatesc pentru a le pune in vanzare in curand.

iPhone 12 ar urma sa fie prezentat in septembrie de catre Apple, insa vanzarile in magazine ar urma sa inceapa abia undeva prin octombrie, asa cum s-a mai intamplat si cu alte modele de telefoane pe care cei de la Apple le-au lansat in trecut.

E posibil ca modelele mai ieftine din seria iPhone 12 sa fie lansate initial, in timp ce modelele Pro sa fie lansate prin octombrie, totul pentru ca Apple sa poata acoperi cererea de pe piata pentru telefoanele sale, ceea ce nu e tocmai surprinzator.

“În primul rând, țineți nota principală în septembrie, cu disponibilitate imediată, dar limitată a tuturor modelelor. Modelele Pro ar putea trece rapid la starea comenzii, cu întârzieri mari înainte de livrare. În al doilea rând, adoptați aceeași abordare ca iPhone X și XR: mergeți mai departe cu nota principală din septembrie, cu unul sau mai multe modele disponibile imediat, altele urmând să fie scoase la vânzare la o dată ulterioară. În al treilea rând, întârziați nota principală până în octombrie, deci există o disponibilitate decentă imediată a tuturor modelelor.”