Telekom: SURPRIZA pentru TOTI Clientii, ce Pot Primi GRATUIT

Telekom are o surpriza grozava pentru toti clientii sai din Romania, iata ce pot primi gratuit cei care aleg sa profite de ceea ce le este oferit.

Telekom contul

Telekom a inceput anul 2020 cu foarte multe surprize pentru toti clientii sai din Romania, si dupa cum se prezinta lucrurile, compania vrea sa tot creasca nivelul de satisfactie al clientilor existenti. Ca parte a unei campanii de a convinge lumea sa foloseasca mai mult serviciile digitale pe care le pune la dispozitie, in contrast cu cele din magazine, cei de la Telekom au creat un concurs special care aduce gratuit premii interesante pentru clientii din Romania.

Telekom le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga telefoane, laptop-uri, sau bani sub forma de vouchere, si totul doar daca folosesc aplicatia MyAccount pentru plata facturilor. Telekom le spune clientilor ca pot fi inscrisi in concurs daca isi platesc facturile prin aplicatia MyAccount, daca activeaza primirea facturii electronice prin email, sau daca reincarca o cartela, deci vorbim despre niste actiuni foarte simple, pe care oricine le poate face oricand.

Telekom: SURPRIZA pentru TOTI Clientii, ce Pot Primi GRATUIT

Telekom “pune la bataie” in acest concurs o serie de premii grozave, si ofera gratuit un telefon Samsung GALAXY S20, 5 laptop-uri Acer Travel Mate P2 15.6″, 10 vouchere Germanos in valoare de 500 LEI fiecare, si 10 boxe portabile Bluetooth. Vorbim despre o serie de premii extrem de interesante pe care cei de la Telekom le au pentru clientii lor din Romania, si totul fara ca oamenii sa faca prea multe prin aplicatia MyAccount, deci inscrierea e usoara.

Telekom desfasoara acest concurs de ceva vreme pentru clientii din Romania, deci nu vorbim despre ceva complet nou, insa chiar si asa, e posibil ca numarul de inscrieri sa nu fie unul chiar mare. Indiferent de situatie, va puteti inscrie chiar acum pentru a participa la acest concurs foarte interesant, si ar fi bine sa o faceti pentru ca puteti castiga de la Telekom ceva ce poate ca nu aveti bani sa cumparati chiar in acest moment.

Telekom desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, si avand in vedere cat de usor este sa va inscrieti la el, nu exista motive sa ignorati acest lucru.