DACIA Logan: VIDEO cu Masina la care VISEAZA Multi Romani

DACIA logan apare astazi intr-un video uimitor care ne arata masina la care viseaza foarte multi dintre romani, iata ce impresioneaza total la ea.

DACIA Logan este cel mai popular model de sedan vandut de catre cei de la DACIA in Romania, iar pentru inceputul anului viitor este asteptat un upgrade substantial de la producatorul din tara noastra. Pentru versiunea din 2021 a DACIA Logan urmeaza sa aiba loc schimbari foarte mari pe partea de design, si nu numai, cei de la Mioveni lucrand intens la un upgrade pe care foarte multa lume il asteapta de foarte multa vreme, si e ceva ce romanii vor aprecia.

DACIA Logan a fost si surprinsa pe strazile din Romania in timp ce era testata la finalul starii de urgenta, iar de aici a pornit, poate, si ideea unui concept pe care-l puteti vedea mai sus. Vorbim despre un model al DACIA Logan la care viseaza mai mult ca sigur foarte multi romani pentru ca masina in sine arata cu totul, si cu totul, diferit, in bine, in comparatie cu modelele care sunt vandute acum pe piata, sau cu modelul care e asteptat pentru lansare in 2021.

DACIA Logan: VIDEO cu Masina la care VISEAZA Multi Romani

DACIA Logan este prezentata in acest concept cu un design exterior complet nou, unul pe care nu l-am mai vazut inca, dar unul care ar putea avea unele elemente similare cu ceea ce va aduce versiunea din 2021. Separat de asta, interiorul arata complet diferit fata de orice exista la alte modele de masini de la producatorul roman, aceasta versiune a DACIA Logan venind cu schimbari cum nu ne asteptam sa vedem prea curand.

DACIA Logan, in acest concept, are prezentat un bord care este complet digitalizat, fara vreun sistem mecanic, consola centrala fiind deasemenea modificata, foarte mult in bine, si are un sistem multimedia nou. Ca sa fiu sincer, DACIA Logan din concept arata ca un model al viitorului, unul la care putem spera ca il vom primi de la cei de la Mioveni, dar cat de mari sunt sansele ca acest lucru sa se intample, deocamdata nimeni nu stie in realitate.

DACIA Logan, daca ar arata asa, ar genera vanzari extrem de mari pentru producatorul roman, dar ar lasa masinile Renault fara foarte mult interes din partea multor romani.