ING Bank: Anunt SURPRIZA, Ce le Spune Tuturor Romanilor Azi

ING Bank are un anunt surpriza astazi, iata ce spune banca pentru toti romanii, si ce importanta are ceea ce transmite ea astazi pentru noi.

ING Bank carantina

ING Bank are astazi un mesaj care vizeaza foarte multa lume, iar asta pentru ca el are la baza ceva ce ne-a afectat pe toti, ceva ce e posibil sa mai experimentam daca nu suntem atenti. Mai exact, cei de la ING Bank au publicat un mesaj cu informatii dintr-un studiu care vorbeste despre ceea ce vor sa faca in continuare oamenii si dupa ce s-a terminat carantina, lucruri pe care oamenii le-au facut in carantina, si pe care ar vrea sa le faca in continuare.

ING Bank nu prezinta aici un studiu care ii vizeaza pe romani, ci pe oameni in general, iar conform acestuia, 29% vor sa continue sa socializeze cu familia chiar si dupa terminarea carantinei. Pentru ca in perioada carantinei foarte multi au renuntat sa mai comande mancare la domiciliu, 24% vor sa gateasca mai des in continuare, conform studiului prezentat de catre ING Bank, iar asta e o veste buna, pentru ca mai multa lume poate manca sanatos.

ING Bank: Anunt SURPRIZA, Ce le Spune Tuturor Romanilor Azi

ING Bank ne spune si ca 24% dintre oamenii care in carantina s-au uitat la diverse emisiuni pe internet, sau la televizor, vor sa faca acelasi lucru in continuare chiar daca masurile de restrictie s-au terminat. Acelasi procent vrea sa vada in continuare clipuri video pe internet, sau sa urmareasca atent stirile, ceea ce este pana la urma normal, pandemia de Coronavirus continuand in forta in aceasta perioada, dar studiul prezentat de ING Bank ne arata cateva dorinte interesante ale oamenilor.

Unele lucruri au farmecul lor doar atunci când le faci o singură dată. În schimb, altele… sunt făcute să te bucuri de ele de câte ori îți dorești. Important e că sunt ale tale.

Publicată de ING Romania pe Miercuri, 15 iulie 2020

ING Bank ne dezvaluie cateva dorinte foarte importante ale oamenilor in aceasta perioada, si e bine sa stim ce vrea fiecare sa faca pentru ca s-ar putea sa descoperim noi hobby-uri care sa ne ocupe noua timpul in aceasta perioada. ING Bank a mai publicat in trecut studii similare care ne-au aratat ce dorinte au oamenii in ceea ce priveste viata de dupa carantina si izolare, insa pandemia de Coronavirus continua, astfel ca nu tot ceea ce faceam in ainte mai poate fi facut.

ING Bank incearca sa-i sustina pe oameni sa faca tot ceea ce vor cu noi oferte foarte interesante care au fost anuntate zilele trecute pentru toata lumea, iata ce a avut de spus.