BANCA Transilvania: Anuntul IMPORTANT, Ce face Maine pentru Clienti

BANCA Transilvania are un anunt important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa faca numai maine in tara noastra, si ce poti primi.

BANCA Transilvania xiaomi

BANCA Transilvania vine astazi cu un nou anunt important care ii vizeaza pe clientii sai din Romania, si vorbim despre ceva ce toata lumea ar trebui sa stie pentru ca foarte multi oameni sunt vizati de ceea ce a dezvaluit. Cei de la BANCA Transilvania au anuntat ca maine organizeaza un nou concurs pentru clientii din Romania, iar de aceasta data au decis sa le ofere oamenilor posiblitatea de a castiga un aspirator inteligent de la Xiaomi.

BANCA Transilvania ofera totul prin BT Pay Day, doar ca spre deosebire de concursurile anterioare, acum doar donatiile inscriu oamenii in acest nou concurs, oricare dintre ele inscriindu-va automat. Dupa cum prea bine stiti deja, cel mai probabil, aplicatia BT Pay va permite sa faceti donatii catre o serie de cauze aprobate de catre BANCA Transilvania, intr-o sectiune speciala a sa fiind disponibila optiunea de a dona oricand vrem, iar maine si castgam ceva cu asta.

BANCA Transilvania: Anuntul IMPORTANT, Ce Face NUMAI Maine

BANCA Transilvania le cere de ceva vreme oamenilor sa faca donatii prin intermediul aplicatiei sale BT Pay, astfel ca acum a recurs la un concurs pentru a ii convinge pe oameni sa doneze bani catre cauze bune. Dupa cum stiti deja de la alte concursuri pe care cei de la BANCA Transilvania le-au organizat, trebuie sa faceti donatia doar maine pentru a fi inscrisi in concurs, donarea intr-o alta zi nefiind luata in calcul de catre banca.

E atât de ușor să faci bine. Direct de pe telefon, oriunde ai fi. ❤️ Ei bine mâine, orice donație intră automat în…

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 22 iulie 2020

BANCA Transilvania schimba putin abordarea pentru a convinge mai multa lume sa doneze, mai ales ca in aceasta perioada e nevoie, in special cand vine vorba despre lupta impotriva Coronavirus. Indiferent de motivul din cauza caruia donati, cei de la BANCA Transilvania va ajuta sa castigati si un aspirator inteligent Xiaomi, si el poate fi un real ajutor in casa in momentele in care nu aveti chef sa dati cu aspiratorul, gadget-ul facand toata treaba singur.

BANCA Transilvania va da startul acestui concurs in aceasta noapte la ora 00:01, astfel ca aveti pana maine noapte la ora 23:59 pentru a participa si a castiga aspiratorul inteligent de la Xiaomi.