DACIA Logan: Anuntul INGRIJORATOR pentru Modelul din 2021

DACIA Logan este in centrul unui anunt ingrijorator care vine pentru modelul din 2021, iata ce problema foarte serioasa a aparut si cum poate afecta compania.

DACIA Logan carantina

DACIA Logan este astazi in centrul unui anunt ingrijorator cu privire la modelul pentru anul 2021, iar asta pentru ca e foarte posibil sa avem parte de o problema foarte serioasa in urmatoarele luni. Mai exact, orasul Mioveni, cel in care sunt produse masinile companiei romanesti, este unul dintre cele care sunt monitorizate in vederea unei posibile instituiri a carantinei din cauza cresterii accentuate a numarului de noi cazuri de Coronavirus in ultimele saptamai.

DACIA Logan nu este singurul model nou de masina pe care producatorul se pregateste sa il lanseze in 2021 pentru clientii din Romania, si alte tari din Europa, insa situatia din Mioveni ar putea incurca serios planurile. Daca se va decide instituirea carantinei in orasul Mioveni, sau mai rau, daca vor incepe sa fie confirmate cazuri de Coronavirus la fabrica DACIA, atunci productia poate fi extrem de serios afectata pentru noile modele de masini ale producatorului roman.

DACIA Logan: Anuntul INGRIJORATOR pentru Modelul din 2021

DACIA Logan va fi lansata mai mult ca sigur in 2021, insa cand, si cate unitati vor fi disponibile in momentul lansarii, raman deocamdata in discutie, iar asta din cauza faptului ca pandemia de Coronavirus ar putea da serios peste cap planurlle producatorului, si nu doar pentru DACIA Logan, ci si pentru celelalte modele care sunt fabricate in momentul de fata acolo.

DACIA Logan, la fel ca restul masinilor care sunt fabricate in Romania, sunt produse in baza unor reguli stricte de igiena, ceea ce este foarte important pentru ca angajatii trebuie protejati impotriva unei posibile infectari. Desigur ca pot aparea probleme in ceea ce priveste transportarea acestora, sau felul in care se expun in timpul liber, iar de aici pot veni probleme si la fabrica, care ar putea duce la pierderea de locuri de munca daca lansarea DACIA Logan, si a altor modele, va fi afectata.

DACIA Logan este unul dintre cele mai importante modele de masini pe care DACIA le vinde in momentul de fata, si e crucial pentru producator ca lansarea sa decurga fara vreo problema in 2021.