HBO Max: Anuntul IMPORTANT care a SURPRINS foarte Multa Lume

HBO Max este in centrul unui anunt foarte important care a surprins si foarte multa lume, iata ce s-a intamplat cu serviciul de streaming video.

HBO Max abonati

HBO Max este unul dintre cele mai importante noi servicii de streaming video la cerere, el fiind lansat la sfarsit de luna mai pentru utilizatorii din anumite tari de pe glob, si se pare ca a avut foarte mare succes. Mai exact, conform datelor oficiale venite de la AT&T, HBO Max a adunat in aproape 2 luni de zile nu mai putin de 4 milioane de abonati doar in SUA, o cifra substantiala daca ne gandim ca abonamentele costa cu mult peste 10 euro pe luna, deci nu sunt ieftine.

HBO Max este oferit prin intermediul unor operatori de servicii de telecomunicatii in SUA, si alte tari, inclusiv cei de la AT&T, astfel ca acest initial succes s-ar putea datora si acestui lucru. In SUA, HBO are pentru serviciile sale de streaming un total de 36.3 milioane de abonati, deci numarul celor care au ales HBO Max ramane deocamdata foarte mic, dar asta nu este neobisnuit daca ne gandim ca si pretul abonamenteului este mare deocamdata.

HBO Max: Anuntul IMPORTANT care a SURPRINS foarte Multa Lume

HBO Max are mult mai mult continut decat oricare dintre celelalte servicii de streaming video la cerere pe care le ofera cei de la HBO, astfel ca e neobisnuit sa vedem atat de putin interes pentru el. In ciuda acestui lucru, HBO Max are foarte multa concurenta din partea Netflix, Hulu, Amazon, dar si a altor servicii de streaming video la cerere care sunt active in SUA in acest moment, deci e posibil ca o eventuala crestere sa fie dificila si de durata.

HBO Max va fi lansat in mai multe tari in 2020 pentru a atrage si mai multi abonati la nivel global, compania dorind sa aiba zeci de milioane de persoane care platesc pentru platforma. HBO Max are licentiat continut de miliarde de dolari, iar acesta trebuie acoperit cumva de catre compania de streaming video la cerere, deci e probabil sa vedem si o promovare pe masura pentru ca oamenii sa isi arate interesul vis-a-vis de platforma noua.

HBO Max ramane una dintre cele mai importante platforme de streaming video la cerere in 2020, si este de asteptat ca numarul de abonati sa treca de 10 milioane anul acesta.