Telekom: Mesajul IMPORTANT Publicat pentru TOTI Romanii

Telekom a publicat un mesaj foarte important pentru toti romanii astazi, iata cu ce cerere de mare interes vine operatorul pentru toata lumea.

Telekom promovare

Telekom a publicat astazi un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din Romania, unul de care foarte ulta lume ar trebui sa stie, iar asta pentru ca vorbim si despre o situatie foarte importanta. Cei de la Telekom au decis sa sustina repornirea economiei in Romania, iar in aceasta idee, le cer romanilor sa ii recomande firmele mici care merita promovate pentru a reintra in atentia oamenilor si a genera din nou incasari pentru a isi reveni din punct de vedere financiar.

Telekom a publicat postarea de mai jos inclusiv acum cateva zile, iar cererea a fost aceeasi pentru toti romanii, sa ii recomande afaceri mici care merita sa fie promovate acum. Ideea celor de laTelekom este una foarte buna, si oricine merita sa sustina o afacere mica, daca poate, mai ales ca in aceasta situatie nu e nevoie sa renuntati la vreun ban pentru a face asta, ci doar sa o recomandati pentru a fi promovata de catre cei de la Telekom acum.

Telekom: Mesajul IMPORTANT Publicat pentru TOTI Romanii

Telekom le cere romanilor sa publice pe pagina profilului lor de pe Instagram o poza cu afacerea pe care o sustin, si sa aplice un anumit hashtag pentru ca ea sa poata fi gasita de catre companie. Inclusiv stickerele facute de catre Telekom pentru campanie trebuie publicate de catre oameni in paginile lor de profil pentru ca inscrierea afacerii sa fie complete, iar dupa asta acea afacere va fi luata in considerare de catre operator pentru a fi promovata.

Fii marele fan al afacerilor mici, iar noi le vom promova. 📢 Postează în feed-ul tău de Instagram o fotografie în care…

Publicată de Telekom Romania pe Vineri, 24 iulie 2020

Telekom va promova 20 dintre afacerile mici care ii sunt recomandate de catre romani, iar asta inseamna ca si a voastra are sanse de a ajunge la rand pentru a fi revizuita. In baza revizuirii pe care o fac cei de la Telekom se va lua decizia promovarii, sau nu, a afacerii pe care o sustineti, iar promovarea de care ar putea avea parte ar putea fi esentiala pentru ca ea sa supravietuiasca in aceste vremuri foarte grele pentru noi toti, din pacate.

Telekom este singurul operator de telecomunicatii care are o asemenea initaitiva, insa ea merge in tandem cu cele venite de la bancile romanesti, care au programe similare, dar foarte ample.