Huawei: Ecranele Telefoanelor Seriei MATE 40 vor fi URIASE

Huawei urmeaza sa lanseze telefoanele din seria Mate 40 cu ecrane care au diagonale mai mari decat cele pe care le asteptau clientii, iata diferentele.

Huawei Ecranele MATE 40

Huawei pregateste ecrane uriase pentru telefoanele din seria MATE 40, acest lucru fiind confirmat de catre o sursa care pana acum a dezvaluit de multe ori informatii valide cu privire la produsele pregatite de chinezi. De aceasta data vorbim despre Huawei Mate 40 si Huawei Mate 40 Pro, ambele telefoane din serie, iar conform informatiilor venite de la aceasta sursa, se pare ca ecranele acestora vor fi de 6.7 inch si respectiv 6.8 inch, adica foarte mari.

Huawei a implementat in modelele de anul trecut ecrane de diagonale ceva mai mici, unul de 6.6 inch pentru Mate 30 si unul de 6.5 inch pentru Mate 30 Pro, deci schimbarea e mare doar pentru unul. In cazul Huawei Mate 40 vorbim despre 0.1 inch in plus pentru ecran, iar in cazul Huawei Mate 40 Pro vorbim despre 0.3 inch in plus, deci in al doilea caz este vorba despre o crestere pe care o vor resimti cu adevarat clientii care vor cumpara telefoanele.

Huawei: Ecranele Telefoanelor Seriei MATE 40 vor fi URIASE

Huawei ar putea totusi merge pe strategia de anul trecut, si modelul Pro sa aiba ecranul mai mic, iar modelul standard ecranul mai mare, si in aceasta situatie ambele telefoane vor avea parte de cresteri de 0.2 inch. Indiferent de situatie, e clar ca Huawei va implementa pentru seria Mate 40 imbunatatiri pentru ecrane, insa e improbabil ca ambele sa fie la fel de bune, sau cel putin asta ar trebui sa fie situatia pentru a le diferentia cat se poate de clar.

Huawei va implementa mai mult ca sigur un ecran mai bun in modelul Mate 40 Pro decat in cel standard, si asta e ceea ce am vazut inclusiv pentru modelele din cursul anului trecut. Huawei vrea sa le ofere clientilor sai din toata lumea cea mai buna experienta posibila pentru folosirea telefoanelor sale, iar ideea de a creste diagonalele ecranelor este una cat se poate de buna pentru ca va oferi mai mult “spatiu” pentru a afisa imagini.

Huawei vrea sa-si prezinte telefoanele undeva pe la inceput de luna octombrie, insa lansarea in magazine va avea loc abia undeva pe la finalul lunii, dar deocamdata datele nu sunt clare.