Kaufland: SURPRIZA COLOSALA cu care i-a UIMIT Acum pe Romani

Kaufland are a anuntat in mod oficial o surpriza colosala cu care i-a uimit pe foarte multi dintre clientii sai din Romania, iata ce a decis sa faca.

Kaufland permanent

Kaufland are o noua surpriza colosala cu care ii uimeste pe romanii din toata tara in momentul de fata, si vorbim despre “specialitatea casei” la marele lant de hypermarket-uri, adica reducerile foarte bune. Vorbim despre un anunt pe care cei de la Kaufland l-au facut pentru romanii si clientii din toata tara, spunand ca au in mod permanent 1500 de preturi reduse in magazinele din toata tara, ceea ce inseamna ca foarte multe produse sunt mai ieftine.

Kaufland spune deasemenea ca adauga cate 150 de preturi reduse pentru produsele din Romania in fiecare saptamana, deci vorbim despre oferte constante si reduceri substantiale pentru clienti. Cei de la Kaufland isi promoveaza de ceva vreme promotiile extrem de bune pe care le ofera in Romania pentru clientii care ajung in toate magazinele sale, iar ofertele se imbunatatesc in fiecare saptamana, dupa cum recunoaste si compania acum.

Kaufland: SURPRIZA COLOSALA cu care i-a UIMIT Acum pe Romani

Kaufland este unul dintre lanturile de magazine care are parte de o popularitate extrem de mare in tara noastra in momentul de fata, iar asta intr-o buna masura multumita preturilor mici la produse. Cu peste 1500 de preturi reduse permanent in toate magazinele, cei de la Kaufland rivalizeaza cu multe alte lanturi de hypermarket-uri din tara, ceea ce vine ca o veste foarte buna pentru noi, si asta in contextul in care toata lumea are nevoie sa cheltuie mai putini bani.

Publicată de Kaufland Romania pe Vineri, 24 iulie 2020

Kaufland desfasoara in mod constant diverse promotii cu reduceri extrem de bune pentru clientii sai din Romania, inclusiv oferte de tipul 1 + 1 gratuit, iar in cazul acesteia din urma e vorba despre ceva ce putem alege. Kaufland are deasemenea si un card special pe care-l ofera pentru clientii sai din Romania in momentul de fata, iar prin el vin unele dintre cele mai bune reduceri pentru clienti, asa ca aveti de ce sa profitati daca sunteti intr-adevar interesati.

Kaufland are reducerile disponibile in mod constant in magazinele sale, insa pe website-ul sau, si in aplicatia dedicata, le ofera clientilor posibilitatea de a le vedea pe toate la nevoie.