Vodafone: ULUITORUL Anunt pentru TOTI Clientii din Romania

Vodafone a facut un uluitor anunt pentru toti clientii din Romania, iata ce ofera gratuit operatorul, si cum poti profita chiar acum de asta.

Vodafone viitor

Vodafone a facut astazi un nou anunt uluitor pentru toti clientii sai din Romania, si acesta vine din nou in linia celor pe care operatorul de telecomunicatii le-a tot facut in ultima perioada. Mai exact, de aceasta data cei de la Vodafone au pentru clientii din toata Romania o continuare a concursului pentru castigara unui televizor 4K oferit ca parte a lansarii postului de televiziune Look 4K in tara noastra, deci iar concursul initial a pornit cu ceva timp in urma.

Vodafone are astazi o noua provocare pentru clientii sai din Romania care vor sa vada sporturile favorite la cea mai inalta calitate, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre LaLiga si nu numai, in format 4K. Cei de la Vodafone vin cu o cerere foarte interesanta, iar asta pentru ca vor sa afle de la clientii lor la ce finala istorica le-ar fi placut sa participe ca spectatori, ceea ce va permite sa va folositi memoria pentru a alege o finala cu adevarat speciala.

Vodafone: ULUITORUL Anunt pentru TOTI Clientii din Romania

Vodafone le cere tuturor clientilor sa scrie in comentarii raspunsurile cu care vor sa participe la concursul organizat de catre operator, si puteti face asta doar pana la data de 31 iulie, ora 23:59. Aveti practic 6 zile in care sa va inscrieti in concursul celor de la Vodafone pentru a fi siguri ca aveti o sansa serioasa de a castiga televizorul pe care operatorul vi-l pune la dispozitie, iar cu ajutorul sau veti putea urmari fara probleme toate canalele sale 4K.

#CONCURS: Încheiem seria concursurilor Look 4K cu o ultimă provocare pentru fanii sportului văzut la cea mai bună…

Publicată de Vodafone Romania pe Sâmbătă, 25 iulie 2020

Vodafone nu are doar Look 4K in extraoptiunea sa pentru clientii care vor sa vada posturi de televiziune 4K, ci are deasemenea si alte posturi, cum ar fi Eurosport 4K, sau Insight TV 4K. In aceasta idee, daca veti participa si veti castiga televizorul, veti avea fara discutie posibilitatea de a urmari posturile de televiziune 4K oricand doriti, iar asa beneficiati si de tehnologiile de ultima generatie, ceva ce desigur ca nu toata lumea poate sa vada acum.

Vodafone este singurul operator de telecomunicatii din Romania care permite vizualizarea postului de televiziune Look 4K, si este singurul care are 3 posturi de televiziune 4K in oferta.