ING Bank: IMPORTANT Anunt pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank are un foarte important anunt pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa faca banca pentru ei, si cum ne putem bucura de asta.

ING Bank rotunjire

ING Bank isi surprinde clientii din toata Romania cu un anunt important care ii vizeaza in mod direct, si de care ar trebui sa fie chiar acum interesati pentru ca le aduce un atentie un foarte mare beneficiu. Mai exact, cei de la ING Bank au creat pentru clientii din Romania un serviciu special care sa ii ajute sa economiseaza bani in aceasta perioada, un serviciu care este disponibil pentru toti clientii din Romania care folosesc cardurile emise de catre banca acum.

ING Bank a lansat un serviciu care se numeste Round Up, acesta fiind gandit pentru a trimite in mod automat bani in contul de economii al unui client in momentul in care acesta efectueaza o plata oriunde. Sistemul este gandit special pentru a ii ajuta pe clientii care nu sunt capabili sa faca in mod obisnuit economii, iar separat de suma pe care o platesc pentru ceva, ING Bank le transmite o suma separata in contul de economii, de fiecare data.

ING Bank: IMPORTANT Anunt pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank le permite clientilor sa seteze ce bani sunt economisiti la fiecare plata, cu un multiplicator de pana la 5, astfel ca alevem singuri ceea ce dorim sa facem la fiecare plata. Mai exact, daca vom cumpara ceva in valoare de 7 LEi de la un magazin, sistemul celor de la ING Bank poate rotunji automat suma pana la 10 LEI, acei 3 LEI fiind in mod automat trimisi in contul de economii al clientului, si asa sumele se aduna in mod automat.

ING Bank permite folosirea acestui multiplicator si pentru sume mai mari, adica daca alegem sa cheltuim sute de LEI, putem alege sa fie transferati in contul de economii chiar si 10 LEI, sau mai mult. Totul depinde de ceea ce vrea sa faca clientul, iar prin intermediul HomeBank putem controla Round Up, cei de la ING Bank avand un sistem destul de bine pus la punct, si destul de usor de folosit, astfel ca oricine poate utiliza acest sistem acum.

ING Bank ofera in mod gratuit sistemul pentru toata lumea, deci il puteti activa chiar in acest moment prin intermediul HomeBank daca sunteti dornici sa faceti economii.