BANCA Transilvania: SURPRIZA in Weekend, Anunt catre Clienti

BANCA Transilvania a anuntat o foarte mare surpriza in acest weekend, iar ea ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iata ce se intampla in tara acum.

BANCA Transilvania rucsac

BANCA Transilvania are iar o surpriza foarte buna pentru clientii sai din Romania, iar in acest weekend vine cu ceva ce putini credeau ca vor putea avea, dar iata ca se intampla si lucruri bune. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania si-au anuntat clientii din Romania ca in acest weekend au posibilitatea de a participa la un nou concurs BT Pay, si vor putea castiga un rucsac tematic TIFF, eveniment care se desfasoara in acest weekend la Cluj-Napoca.

BANCA Transilvania organizeaza totusi diferit acest concurs in raport cu celelalte, astfel ca acum clientii pot sa oloseasca atat BT Pay, cat si Apple Pay pentru a face tranzactii si a fi inscrisi in concurs. Vorbim despre o veste foarte buna pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca BANCA Transilvania extinde practic intr-o foarte mare masura numarul celor care pot participa la concurs, Apple Pay fiind folosit de catre multi dintre clientii sai.

BANCA Transilvania: SURPRIZA in Weekend, Anunt catre Clienti

BANCA Transilvania impune totusi ca platile sa fie facute folosind un card emis de catre ea, nu unul emis de alta banca, dar inclus in aplicatia BT Pay, deci trebuie sa fiti atenti la asta. Trebuie sa fiti foarte atenti la aceasta conditie pe care o impune BANCA Transilvania pentru toata lumea, iar asta pentru ca ea este una esentiala pentru buna desfasurare a concursului pe care banca il organizeaza in momentul de fata pentru clientii din Romania.

TIFF is here! ❤️ Intri automat în tragerea la sorți pentru unul din cei 5 rucsaci oficiali TIFF&BT dacă plătești astăzi…

Publicată de Banca Transilvania pe Vineri, 31 iulie 2020

BANCA Transilvania a avut si premii mai bune oferite pentru BT Pay in trecut, astfel ca tot ceea ce vedem acum este mai putin important, dar pentru ca TIFF e in desfasurare, era normal sa existe asemenea premii. Cei de la BANCA Transilvania au initiat concursul acesta in cursul zilei de ieri, si el se desfasoara inclusiv astazi, deci aveti si acum timp sa profitati de ofertele care ne sunt puse la dispozitie, asa ca nu exista motive sa le ignorati.

BANCA Transilvania va mai organiza concursuri pentru BT Pay si in viitor, insa deocamdata nu e foarte clar cand a pregatit urmatoarea surpriza, desi nu e exclus sa mai aiba unele disponibile in cadrul TIFF.