WhatsApp: Mesajul UMILITOR cu care Telegram ATACA Aplicatia

WhatsApp este vizata de un mesaj umilitor publicat de catre Telegram, iata cu ce a surprins lumea intreaga platforma de mesagerie concurenta acum.

WhatsApp umilitor

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din lume, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi la nivel global, iar asta in ciuda faptului ca nu ofera chiar tot ceea ce ofera alte aplicatii de mesagerie in momentul de fata. Pentru ca WhatsApp nu are chiar tot ceea ce exista la concurenta, cei de la Telegram au publicat o imagine pe Twitter in care iau in ras faptul ca aplicatia lor permite trimiterea de fisiere de 20 de ori mai mari decat ceea ce permite concurenta.

WhatsApp limiteaza la 100 MB dimensiunea fisierelor care pot fi trimise de catre utilizatori, cand vine vorba despre documente, in timp ce Telegram are o limita de 2 GB. Diferenta este una faorte mare, iar in cazul Android, acolo unde utilizatorii pot trimite orice fel de fisiere vor, e important sa existe limite cat mai mari in ceea ce priveste dimensiunea fisierelor ce pot fi trimise, insa WhatsApp gandeste lucrurile complet diferit fata de Telegram.

WhatsApp: Mesajul UMILITOR cu care Telegram ATACA Aplicatia

WhatsApp nu are totusi doar acest minus in comparatie cu Telegram, iar asta pentru ca aplicatia concurenta ofera inclusiv o alta functionalitate foarte importanta pentru utilizatori. Telegram permite logarea din diverse dispozitive de catre utilizatorii sai, in timp ce WhatsApp limiteaza asta doar la o platforma web, dar abia acum lucreaza la suport pentru folosirea conturilor pe multiple sisteme de operare diferite de catre utilizatorii sai.

WhatsApp are deasemenea si multe alte minusuri in comparatie cu Telegram, insa pentru ca e detinuta de catre Facebook, si are in spate o platforma mult mai mare pe care se bazeaza, creste constant. Telegram este deasemenea vazuta ca o solutie mult mai sigura pentru utilizatori in ceea ce priveste conversatiile care pot fi purtate, insa WhatsApp refuza constant sa confirme faptul ca are probleme cu securitatea, ceea ce nu e tocmai imbucurator.

WhatsApp are foarte ulte lipsuri si in comparatie cu alte platforme de mesagerie, asa ca orice fel de comparatii de acest gen sunt foarte bune pentru nou.