DACIA Logan: PROBLEMELE MARI Continua sa se Adune in Romania

DACIA Logan are se loveste in continuare de probleme mari in Romania, din pacate, iata ce se intampla in tara noastra cu masinile de la Mioveni.

DACIA Logan coronavirus

DACIA Logan este unul dintre cele mai populare modele de masini aflate in momentul de fata in productie la uzina de la Mioveni, iar dupa cum prea bine stiti, acolo in 2019 au fost fabricate aproximativ 350.000 de masini. Doar undeva pe la mai putin de o treime sunt DACIA Logan, insa acum se lucreaza la versiunea a 3-a, care ar trebui sa si fie produsa in Romania, dar problemele din Arges ar putea afecta substantial planurile producatorului din Romania.

DACIA Logan ar putea avea productia afectata de ceea ce se intampla in judetul Arges, acolo unde astazi a fost inregistrat cel mai mare numar de cazuri de Coronavirus din toata tara, 100. Autoritatile de acolo au de mai bine de o saptamana in monitorizare diverse localitati pentru impunerea carantinei, inclusiv orasul Mioveni, acolo unde numarul de cazuri a crescut necontrolat, si uniii dintre cei care lucreaza la uzina producatoului au fost confirmati ca infectati.

DACIA Logan: PROBLEMELE MARI Continua sa se Adune in Romania

DACIA Logan are nevoie de o versiune complet noua, si mult modificata, iar asta pentru ca piata auto aproape ca s-a oprit in ultimele luni, multi producatori ramanand fara vanzarile pe care le asteptau. Asta inseamna ca DACIA are nevoie de fabrica sa in plina functiune pentru a produce noile modele ale DACIA Logan, Sandero, Lodgy, si nu numai, dar pandemia de Coronavirus le-ar putea afecta foarte serios planurile pentru perioada urmatoare.

DACIA Logan ar putea avea procesul de dezvoltare, testare, sau productie, afectat daca numarul de cazuri de Coronavirus va creste in Mioveni, sau daca numarul de angajati infectati va creste. De 2 saptamani, cand au fost confirmate cazurile de Coronavirus de la fabrica DACIA, nu s-a mai spus nimic, dar oricand e posibil sa apara altele noi, care sa afecteze nu doar productia DACIA Logan, ci si a altor modele pe care compania le vinde acum.

DACIA Logan este una dintre cele mai asteptate masini ale producatorului roman, iar asta pentru ca va aduce o schimbare foarte mare pentru intreaga serie de masini, astfel ca ramane sa vedem ce va fi facut.