Gaura Neagra: SECRETUL INCREDIBIL Dezvaluit de Cercetatori

Gaura neagra este un obiect cosmic care ascunde un secret incredibil, iar cercetatorii sunt de parere ca stiu cum sa il desluseasca in sfarsit.

Gaura Neagra inele

Gaura neagra este unul dintre obiectele de importanta maxima din univers, iar conform unor informatii noi venite de la cercetatori, ei au descoperit un secret incredibil in ceea ce le priveste. Mai exact, cercetatorii sustin ca pot afla informatii despre istoricul procesului de formare prin care a trecut o gaura neagra, sau universul, prin analizarea inelelor de lumina care sunt prinse in orbita pe care un asemenea corp cosmic din univers o are acum.

Gaura neagra pe care cercetatorii au reusit sa o pozeze a stat la baza acestei descoperiri impresionante, astfel ca de acolo s-a mers mai departe cu analizarea in detaliu a acestor obiecte. Inelele de fotoni pe care le are o gaura neagra ar putea ajuta cercetatorii sa afle mai multe despre formarea universului din care facem parte, si vorbim despre dezvaluiri impresionante pe care le aflam acum cu privire la ceea ce ar urma sa ne fie dezvaluit.

Gaura Neagra: SECRETUL INCREDIBIL Dezvaluit de Cercetatori

Gaura neagra ar ascunde in inelele de lumina din orbita sa inclusiv informatii cu privire la proprietatile sale actuale, iar cercetatorii sustin ca pot testa inclusiv teoria relativitatii pe ele. Cercetatorii spun ca fiecare inel de lumina este cu doar 6 zile mai vechi decat celelalat care se afla in orbita pe care o are o gaura neagra, si desigur ca toate sunt “inghitite” de catre aceasta la un moment dat, deci setul de informatii oferit este nul limitat.

“Inelele fotonilor ar putea fi ca inelele unui copac – sau chiar, cu tantalitate, ca niște cadre ale unui film care arată istoria universului. Oamenii de știință care studiază Pōwehi au publicat lucrări asupra acelor inele învolburate .. În ea, aceștia susțin că secvența inelelor fotonice le poate spune cum s-a format gaura neagră, îi poate ajuta să-și studieze proprietățile acum și chiar poate servi drept teren de testare pentru teorii precum Relativitatea generală a lui Einstein.”

Gaura neagra poate oferi un set restrans de informatii pentru cercetatori, insa chiar si asa, ei pot descoperi date care pana in momentul de fata nu puteau fi extrase de la vreun alt corp cosmic din univers. Realitatea este ca in acest moment cercetatorii au informatii limitate cu privire la univers, iar gaura neagra din galaxia noastra inca nu a dezvaluit suficient de multe noutati pentru ei, deci vor sa afle si mai multe date care le erau inaccesibile pana recet.

Gaura neagra este un obiect care va ramane de foarte mare interes pentru cercetatori, si va fi foarte interesant de vazut ce anume vor putea afla din analizarea inelelor care stau in orbita acestor corpuri cosmice.