DACIA Duster: Marea SURPRIZA Anuntata cu privire la Masini

DACIA Duster este in centrul unei foarte mari surprize care a fost dezvaluita cu privire la masinile produse in Romania, iata ce se intampla.

DACIA Duster crestere

DACIA Duster este in centrul unui anunt care vine ca o foarte mare surpriza pentru masinile care sunt vandute in momentul de fata in Europa, si e ceva ce putini anticipau, dar ceva care conteaza foarte mult in contextul total. Mai exact, DACIA Duster a inregistrat in luna iunie o evolutie surprinzator de buna in ceea ce priveste vanzarile in Europa, ceva ce ne arata ca DACIA si Renault incep sa isi revina pe continent in materie de livrari de automobile catre clienti.

DACIA Duster a inregistrat 17.400 de masni vandute in luna iunie de catre producatorul roman in Europa, fiind plasat pe locul 8 in topul celor mai bine vandute modele de automobile pe continent. Sandero a ocupat o pozitie mult mai buna in acest top, fiind plasata pe locul al 4-lea cu 20.699 unitati vandute, deci DACIA Duster este deocamdata la o distanta considerabila de “sora” sa de dimensiuni mai mici, dar care este si mai ieftina, in final.

DACIA Duster: Marea SURPRIZA Anuntata cu privire la Masini

DACIA Duster incepe sa se descurce foarte bine, din nou, pe piata din Europa, iar acesta este un semn ca pandemia de Coronavirus nu a afectat total clientii, fie ca e vorba de persoane fizice, sau juridice. Vanzarile foarte bune inregistrate de catre DACIA Duster sugereaza faptul ca in urmatoarele luni ar putea fi vorba despre o revenire la cel putin vanzarile inregistrate in aceleasi perioade ale anului trecut, ceea ce ar fi foarte bine pentru producatorul roman.

DACIA Duster este un SUV foarte bun, pana la urma, iar interesul oamenilor pentru masina vine in contextul in care, totusi, anul viitor este asteptata lansarea unui model facelift. Prea multe zvonuri cu privire la acest lucru n-au fost dezvaluite deocamdata, insa in 2021 este asteptat un upgrade minor pentru DACIA Duster, unul care va aduce o serie de imbunatatiri, si pana la urma de asta au nevoie, in general, clientii, de imbunatatiri constante pentru masini.

DACIA Duster va fi lansata intr-o versiune complet modificata in 2023/2024, insa multe depind de felul in care va evolua pandemia de Coronavirus atat in Europa, cat si in alte zone de pe glob.