Orange: Primesti GRATUIT Acest Beneficiu, ce Trebuie sa Faci

Orange le cere tuturor clientilor din Romania sa faca asta chiar acum, si iata ce le ofera gratuit tuturor celor care respecta aceasta cerinta.

Orange obisnuire

Orange inca are pentru clientii sai din Romania un beneficiu extrem de bun de care ei se pot bucura in momentul de fata, si e ceva care poate fi extrem de important pentru foarte multa lume. Mai exact, cei de la Orange inca au activ concursul prin intermedul caruia le ofera clientilor sa castige premiile din aceasta pagina, si veti vede acolo ca nu trebuie sa ratati ocazia de a participa la acest proces pe care operatorul de telecomunicatii il desfasoara acum.

Orange le permite clientilor din toata tara sa participe la un concurs prin intermediul caruia le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga telefoane Samsung GALAXY S10 5G. Vorbim despre un telefon lansat anul trecut de catre cei de la Samsung, pe care Orange inca il vinde, dar care isi poate face fara probleme treaba, indiferent de ceea ce vrea utilizatorul de la el, deci premiul in sine este unul foarte bun pentru oricine vrea sa testeze s tehnologia 5G.

Orange: Primesti GRATUIT Acest Beneficiu, ce Trebuie sa Faci

Orange nu se limiteaza doar la atat, iar asta pentru ca operatorul ofera inclusiv posibilitatea de a primi 100 GB de internet mobil gratuit, si totul doar daca ne platim facturile online, prin platforma sa. Orange a investit foarte multe resurse in a crea o platforma online pe care toata lumea sa o foloseasca pentru a isi adminsitra serviciile de care beneficiaza, iar acum plata facturii aduce si un alt mare beneficiu, internet gratuit, plus posibilitatea de a castiga un telefon.

Orange a lansat acest concurs inca de luna trecuta, deci e posibil ca un numar destul de mare de clienti sa se fi inscris deja pentru a participa la el, insa inca mai puteti face acest lucru pana in data de 31 august. Asta inseamna ca pana pe 31 august puteti sa va platiti factura online pentru a fi inscrisi automat in concurs, dar si pentru a primi cei 100 GB de internet gratuit pe care operatorul de telecomunicatii ii ofera pentru toti romanii in momentul de fata.

Orange va inchide concursul pe data de 31 august, si nu se stie daca va mai porni altul similar prin intermedul caruia sa ne ofere beneficii la fel de bune pentru plata online a facturilor.