DACIA Logan 3: Vestea URIASA pentru Lansarea Noilor Masini

DACIA Logan 3 are parte de o veste uriasa in ceea ce priveste lansarea noilor modele de masini, iata ce face DACIA pentru clientii din toata Europa.

DACIA Logan 3 testari

DACIA Logan 3 are pregatita lansarea in Romania si multe zone din Europa in momentul de fata, interes foarte mare existand vis-a-vis de noul model de masina care este pregatit pentru a fi pus in vanzare. Dupa cum prea bine stiti deja, in primavara acestui an, DACIA Logan 3 a fost testata inclusiv in Romania de catre autoritati, cateva modele ajungand pe strazile din tara noastra, probabil pentru a se vedea cum se comporta inclusiv pe drumurile de aici.

DACIA Logan 3 nu a mai avut alte inforatii cu privire la procesul de dezvoltare dezvaluite dupa ce masinile noi au fost testate in Romania, semn ca lucrurile merg in directia potrivita, iar lansarea nu este amanata de DACIA. Este deasemenea un semn bun al faptului ca tot ceea ce s-a facut pentru DACIA Logan 3 este suficient de bun pentru ca masinile sa fie lansate fara mari modificari, sau daca sunt facute modificari, ele sunt suficient de mici pentru a nu amana lansarea.

DACIA Logan 3: Vestea URIASA pentru Lansarea Noilor Masini

DACIA Logan 3 ar trebui sa fie lansata pentru clientii din toata Romania, si alte zone din Europa, undeva in cursul lunii octombrie, la salonul auto de la Paris, cel putin in baza zvonurilor recente. Atunci ar trebui sa vedem DACIA Logan 3 impreuna cu Sandero 3, si alte modele pregatite de catre producatorul roman, dar deocamdata nu este foarte clar tot ceea ce ar urma sa fie lansat pentru toata lumea, deci trebuie sa asteptam si sa vedem planurile.

DACIA Logan 3 ramane totusi o prioritate pentru cei de la DACIA, iar asta in conditiile in care lucreaza la acest model de masina de foarte multa vreme, si vor sa-i faca lansarea intr-un mod cat mai rapid. Dupa cum se preiznta lucrurile in acest moment, DACIA Logan 3 va fi lansata in toamna cu mai nimic substantial schimbat in raport cu ceea ce ni s-a spus din partea presei franceze, asa ca intr-o buna masura stim deja ce urmeaza sa primim de la producator.

DACIA Logan 3 ar putea fi si mai scumpa decat modelele care exista in momentul de fata pe piata, dar mai nimeni nu stie cat de mari vor fi diferentele in raport cu versiunile actuale.