Kaufland: Anunt IMPORTANT, Romanii ULUTII de ce au GRATUIT

Kaufland a facut un anunt important pentru toti romanii, iata ce veste uluitoare a venit, si ce primesc gratuit chiar acum cei care vor sa profite.

Kaufland sange

Kaufland are astazi un anunt foarte important pentru toti romanii, nu doar pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre o gratuitate pe care o are doar in acest weekend. Cei de la Kaufland au anuntat ca le ofera romanilor care doneaza sange cate un bilet gratuit la Untold, sau Neversea, impreuna cu un voucher de cumparaturi in valoare de 100 de LEI, deci aveti multiple motive pentru a ajuta la completarea necesarului din centrele de transfuzii.

Kaufland a pornit aceasta campanie inca din cursul weekend-ului trecut, oferindu-le clientilor din toata tara cate un weekend in diverse orase in care pot dona sange, si pot primi una dintre gratuitati. Kaufland stie cata nevoie este de sange pentru spitalele din Romania, mai ales in aceasta perioada, iar ceea ce le da gratuit clientilor nu este de trecut cu vederea, mai ales ca vorbim despre festivaluri foarte populare pe care foarte multi tineri le asteapta anual.

Kaufland: Anunt IMPORTANT, Romanii ULUTII de ce au GRATUIT

Kaufland donare sange

Kaufland a creat o caravana in cadrul careia poate fi donat sange, iar toti romanii care sunt interesati sa participe trebuie mai intai sa se isncrie telefonic, o masura cat se pote de normala. Cei de la Kaufland au foarte multe orase in care vor ajunge cu aceasta caravana speciala, iar pentru fiecare roman care va decide sa doneze sange vor oferi cate un bilet la Untold, Neversea, sau un voucher de cumparaturi in valoare de cate 100 de LEI fiecare.

Kaufland este singurul lant de hypermarket-uri care are o asemenea surpriza pentru romani, asa ca daca vreti un bilet gratuit la oricare dintre cele doua festivaluri, aveti ocazia de a il obtine chiar acum. Voucherul de cumparaturi in valoare de 100 de LEI este un bonus foarte bun pentru oricine, dar mai important decat atat, ganditi-va la faptul ca veti avea ocazia de a ajuta oameni care au nevoie de sange in aceasta perioada si asa foarte dificila.

Kaufland desfasoara aceasta campanie de donare de sange pana la jumatatea lunii septembrie, iar in website-ul sau puteti gasi si datele la care caravana va ajunge in diverse orase din tara.