GTA 6: Harta cu Locatii care a SURPRINS foarte Multi Fani

GTA 6 pensa

GTA 6 inca este in plin proces de dezvoltare la compania Rockstar Games, iar asta inseamna ca inca mai avem de asteptat pana cand noul joc va fi lansat, dar intre timp avem ocazia de a vedea ceva care a generat interesul foarte multor fani din intreaga lume.

GTA 6 are mai jos prezentata o harta care a fost creata ca un concept de catre unul dintre fanii jocului, el incercand sa ne arate ce anume ar putea fi oferit de catre Rockstar Games pentru toata lumea, inclusiv Vice City, orasul pe care multi il asteapta in joc.

GTA 6 are incluse in aceasta harta locatiile Pensa din Florida, Lemoyne din Louisiana, Mississippi si Alabama, Del Castro din Cuba, Amanevo din Brazilia, impreuna cu Vice City, poate cel mai popular oras inclus vreodata intr-unul dintre jocurile Rockstar Games.

GTA 6 nu are deocamdata dezvaluite in mod public locatiile in care ar urma sa se desfasoare actiunea jocului, asa ca nu stim nimic 100% sigur, insa aceasta harta e suficient de interesanta pentru a atrage atentia oamenilor, mai ales ca include cateva locatii utile.

GTA 6 pensa harta

GTA 6 ar trebui sa fie lansat undeva pe la inceput de an 2022 de catre cei de la Rockstar Games, insa pana atunci vom afla cu siguranta ce surprize ascunde pentru toata lumea, si mai mult ca sigur nu vor fi chiar atat de putine.