Planeta Mercur: Descoperirea INCREDIBILA Facuta pe Suprafata

Planeta Mercur este in centrul unei descoperiri incredibile facuta pe suprafata sa, iata ce a fost observat acolo, si ce spune NASA despre ea.

Planeta Mercur extraterestri

Planeta Mercur este in centrul unei descoperiri foarte neobisnuite care ne arata ca pe suprafata planetei ar exista ceva complet neobisnuit, ceva care i-a surprins pe cei care au facut observarea. Pe suprafata de pe planeta Mercur ar exista ceea ce, unii considera a fi, o baza extraterestra, desi e greu de tras o concluzie foarte clara avand in vedere distanta foarte mare la care se afla fata de Pamant aceasta planeta, asa ca aceasta concluzie inca e una neconfirmata.

Planeta Mercur este plina de cratere, iar intr-unul dintre eie unii au observat ceea ce pare a fi o nava extraterestra, care ar ascunde si o baza extraterestra, desi totul poate fi doar urma unui impact. Puteti vedea in imaginea de mai jos ceea ce unii cred ca ar fi o baza extraterestra de pe planeta, si desi ceea ce ei cred ca e o nava extraterestra pare a fi ceva cu o forma neobisnuit de regulata, realitatea poate fi cu totul alta.

Planeta Mercur: Descoperirea INCREDIBILA Facuta pe Suprafata

Planeta Mercur extraterestri suprafata

Planeta Mercur a fost intens studiata de catre cei de la NASA, iar cercetatorii d acolo au si o explicatie cu privire la ceea ce pare a fi o nava extraterestra, dar de fapt e cu totul altceva. Ei spun ca totul tine de psihicul persoanei care observa respectivul crater, afirmand ca de fapt creierul oamenilor este pacalit de obiectul familiar pe care-l vad, si ca in realitate acolo nu e o nava extraterestra ce ascunde o baza de acest gen de sub planeta Mercur, ci e doar ceea ce a ramas in urma unui impact.

Planeta Mercur este atat de aproape de soare incat e destul de improbabil ca orice fel de viata extraterestra sa existe acolo, chiar si sub suprafata planetei, avand in vedere temperaturile incredibile, fie cu plus, sau cu minis. Realitatea este ca pana acum cercetatorii n-au descoperit vreo urma de viata extraterestra care sa aiba legatura cu planeta Mercur, iar chiar si imaginile de acest gen nu par sa fie altceva decat bogata imaginatie a unor persoane.

Planeta Mercur este, si va ramane, una de foarte mare interes pentru agentiile spatiale din toata lumea, dar pana la a gasi viata extraterestra inca mai este mult de munca.