RCS & RDS: IMPORTANT Anunt, ce s-a Schimbat pentru Clienti

RCS & RDS a facut o schimbare foarte importanta pentru milioane de clienti din toata Romania, iata de ce se bucura foarte multa lume chiar de acum.

RCS & RDS gandire

RCS & RDS este in centrul unui anunt de care ar trebui sa stie multi dintre clientii sai din Romania, iar asta pentru ca o decizie foarte importanta a companiei continua sa isi produca efectele pentru clientii sai. Mai exact, cei de la RCS & RDS continua sa isi imbunatateasca infrastructura de telecomunicatii din Romania, retelele 2G, 3G, 4G fiind in continuare extinse pentru a imbunatati substantial calitatea serviciilor de care se bucura clientii romani.

RCS & RDS a anuntat astazi noi schimbari pentru acoperirea 2G, 3G, 4G de care beneficiaza clientii sai din toata tara, hartile pentru fiecare retea de telecomunicatii fiind actualizate de catre operator fara a spune absolut nimic despre asta. RCS & RDS nu detaliaza modificarile facute in ceea ce priveste acoperirea acestor retele, insa e de presupus ca s-au facut schimari in bine, adica pentru a extinde zonele in care exista semnal.

RCS & RDS: IMPORTANT Anunt, ce s-a Schimbat pentru Clienti

RCS & RDS investeste de mai bine de un an de zile in extinderea acoperirii 2G, 3G, 4G de care beneficiaza clientii sai din Romania, iar prima dintre retele a fost facuta in mai putin de un an de zile pentru a imbunatati calitatea semnalului de care beneficiaza clientii. Vorbim aici despre ceva care vine ca un foarte mare beneficiu pentru clientii serviciilor de telefonie mobila ai celor de la RCS & RDS, iar asta pentru ca in interiorul cladirilor ei au avut probleme serioase cu semnalul.

RCS & RDS si-a extins acoperirea destul de mult in ultimul an, iar totul spre beneficiul clientilor din intreaga tara, astfel ca foarte multi ar trebui sa poata face fara probleme apeluri chiar si in zonele in care pana acum nu aveau acoperire. Chiar si vitezele de internet mobil au fost usor imbunatatite de catre operator, iar asa clientii celor de la RCS & RDS se pot bucura de o experienta marginal mai buna in ceea ce priveste navigarea pe web, si nu numai.

RCS & RDS va continua sa faca investitii masive in infrastructura sa, iar de aici vom benficia cu totii pentru ca aceasta concurenta pe care o genereaza este benefica pentru intreaga industrie de telecomunicatii.