DACIA Duster 2021: Ce se va Intampla cu LANSAREA noului SUV

DACIA Duster 2021 este noul model de SUV romanesc asteptat de catre foarte multa lume, iata ce se va intampla totusi cu lansarea pregatita de DACIA.

DACIA Duster 2021 urmator

DACIA Duster 2021 este urmatorul model major de masina la care lucreaza in momentul de fata DACIA pentru clientii sai din Romania, si toata Europa, iar daca este sa ne luam dupa informatiile aparute pana acum, ar trebui sa o vedem pentru prima oara anul viitor. Desi multi se asteptau ca DACIA Duster 2021 sa fie lansata undeva la inceputul anului viitor, in realitate o putem astepta undeva pe final de an, iar asta pentru ca la inceputul anului viitor vom vedea alte modele importante de masini pe care cei de la DACIA le pregatesc pentru lansare.

DACIA Duster 2021 va fi unul dintre modelele din 2021, dar mai importante vor fi Logan 3, noua Sandero, Spring, si noua Lodgy, acestea beneficiind de schimbari totale, in timp ce modelul 100% electric vine cu ceva special. In aceasta idee, DACIA Duster 2021 nu-si prea gaseste locul in oferta producatorului roman la inceput de an, astfel ca e de asteptat ca masina sa-si faca aparitia, eventual exclusiv online, abia undeva pe la final de an 2021.

DACIA Duster 2021: Ce se va Intampla cu LANSAREA noului SUV

DACIA Duster 2021 ar putea fi prezentata doar online, asta daca va avea prte de vreo prezentare, pentru ca in momentul de fata nici macar DACIA Logan 3 nu are asa ceva programat de catre cei de la DACIA. DACIA Duster 2021 ar putea fi lansata pur si simplu, asa cum s-a intamplat si cu modelele care au venit cu motorizari noi, pe GPL, de exemplu, astfel ca n-ar trebui sa ne gandim ca lucrurile vor sta diferit pentru acest model nou.

DACIA Duster 2021 vine cu o serie de schimbari pentru seria de masini pe care DACIA le va lansa pentru clienti, insa ele nu vor fi chiar atat de mari precum spera multa lume, fiind doar modificari preluate de la modelele din alte tari. Vorbim despre piese pe care DACIA le foloseste deja la alte masiani vandute in diverse regiuni de pe glob, ele urmand a fi inglobate in DACIA Duster 2021 care va ajunge in cam toata Europa, cand va fi lansata.

DACIA Duster 2021 nu ar trebui sa fie mai scumpa decat modelele care sunt vandute in momentul de fata pe piata, insa desigur ca nimeni nu poate spune 100% sigur acest lucru, asa ca raman de vazut ce se va intampla in final.