iPhone 12 Pro Max: Prima IMAGINE cu o Unitate REALA

iPhone 12 Pro Max imagine unitate reala

iPhone 12 Pro Max este urmatorul model de telefon pe care compania Apple urmeaza sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume in toamna acestui an, iar mai jos vedem ceea ce pare a fi una dintre unitatile reale care sunt testate in momentul de fata de inginerii sai.

iPhone 12 Pro Max din imaginea de mai jos are confirmata una dintre cele mai importante noi functii, rata de refresh de 120 Hz pentru ecran, aceasta urmand a ajunge dupa ce mai toti marii producatori de telefoane au implementat rate variabile de refresh pentru ecran.

iPhone 12 Pro Max urmeaza sa aiba acelasi lucru, inclusiv optiunea de a avea o rata de refresh variabila, ceea ce va mentine autonomia bateriei la un nivel acceptabil, fiind cunoscut faptul ca aceasta functionalitate necesita muilta energie pentru a functiona.

iPhone 12 Pro Max are deasemenea confirmat faptul ca are un ecran de 6.7 inch, iar asta pentru ca langa ora apare inclusiv indicativul AM/PM, cresterea in diagonala aducand mai mult spatiu pentru afisarea de informatii inclusiv langa decupajul ecranului.