Fortnite: Sezonul 4 a fost LANSAT cu Multe NOUTATI (VIDEO)

Fortnite are incepand de aseara disponibil sezonul 4 al capitolului 2, cei de la Epic Games oferind foarte multe noutati pentru jocul accesat de sute de milioane de oameni din intreaga lume, si mai sus aveti inclusiv trailerul pe care compania americana l-a facut pentru el.

Fortnite are denumirea “Nexus War” aleasa pentru acest nou sezon creat pentru joc, si vorbim despre unul in care eroii din lumea Marvel sunt uniti intr-o lupta impotriva cunoscutului personaj Galactus, cel care distruge planete, deci exista o actiune de exceptie pentru toata lumea.

Fortnite are prin Battle Pass disponibile personaje precum Iron Man, Storm, Mystique, Doctor Doom, Groot, o Hulk in versiune feminima, si celebrul Thor, iar undeva in cursul urmatoarelor saptamani si Wolverine isi va face aparitia in cadrul jocului, deci urmeaza surprize foarte interesante.

Fortnite a avut anuntat inca de saptamana trecuta acest update important de catre Epic Games, iar eroii Marvel au venit la chemarea lui Thor pentru a lupta impotriva lui Galactus, si desigur ca undeva mai incolo il vom vedea inclusiv pe Captain America adus de catre Thor pentru a lupta impotriva lui Galactus.

Fortnite are o serie de surprize extrem de bune lansate de catre Epic Games pentru toata lumea, si exista deja foarte muilti utilizatori care se bucura de aceste schimbari, deci ramane doar sa vedem cat de bune vor fi si noutatile ulterioare la care lucreaza compania americana acum.