Raed Arafat: AVERTIZARE foarte importanta pentru toti romanii

0

Raed Arafat cazuri septembrie octombrie

Raed Arafat are o avertizare extrem de importanta pentru toti romanii, seful DSU facand-o in contextul in care in septembrie si octombrie urmeaza sa fie redeschise o serie de activitati in Romania, iar numarul cazurilor de Coronavirus ar urma sa creasca subtantial, acelasi lucru fiind spus si de catre Nelu Tataru.

Raed Arafat le cere din nou romanilor sa fie responsabili, si sa respecte regulile de protectie impotriva noului Coronavirus, insa avand in vedere experienta de pana acum, este de asteptat ca lucrurile sa nu stea chiar asa precum ar trebui, deci ne putem pregati pentru o situatie delicata.

“Noi ne așteptăm luna septembrie și luna octombrie să fie două luni dificile. Să nu uităm, sunt mai multe aspecte: deschiderea școlilor, mai este revenirea din concediu la locurile de muncă, aglomerarea orașelor, aglomerarea transportului public în comun. Astea sunt caracteristici pe care le vom vedea în luna septembrie. Mai este și activitatea electorală care se desfășoară, mai vine gripa sezonieră – în septembrie-octombrie vor începe să apară cazuri.”