ING Bank: Schimbare IMPORTANTA pentru TOTI Clientii Romani

ING Bank va face o schimbare foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce urmeaza sa se modifice, si cum vei fi afectat de tot.

ING Bank notificari

ING Bank pregateste o schimbare foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, una de care toti trebuie sa stim pentru ca vom fi afectati de ea, si in unele cazuri ar putea fi vorba despre ceva care nu va fi pe placul clientilor. Cei de la ING Bank se pregatesc sa faca unele modificari pentru sistemul de alertare prin SMS pe care il folosesc pentru a ne notifica in legatura cu tranzactiile care sunt efectuate prin intermediul conturilor noastre.

ING Bank urmeaza sa nu mai trimita SMS-uri pentru platile facute de catre noi prin intermediul HomeBank, iar aici vorbim despre cele facute catre un al doilea cont al nostru, sau catre contul unei alte persoane. Schimbarea pe care o face ING Bank aici ar putea fi una destul de periculoasa pentru ca daca se obtine acces neautorizat la cont si se transfera banii catre altul fara sa primim SMS, e posibil sa existe foarte multe probleme pentru clienti.

ING Bank: Schimbare IMPORTANTA pentru TOTI Clientii Romani

ING Bank vrea deasemenea sa creasca pretul lunar al abonamentului pentru primirea de SMS-uri pentru tranzactii, de la 4 LEI la 5 LEI, adica o modificare modica, ea urmand a se aplica de undeva de pe la jumatatea lunii viitoare. ING Bank nu va elimina notificarile trimise pentru platile care depasesc valoarea de 100 de LEI, pentru cele de la POS-uri, sau pentru cumparaturi online, insa acestea pot fi primite si prin notificari Push prin aplicatia sa.

ING Bank vrea mai mult ca sigur sa-si reduca substantial costurile cu trimiterile de SMS-uri, si sa-si mai creasca profitul cu majorarea pretului abonamentului, ceea ce mai muilt ca sigur se va si intampla. ING Bank trimite SMS-uri pentru foarte multe operatiuni facute de catre clienti in conturile lor, ceea ce e perfect normal deoarece oamenii vor sa stie tot timpul ceea ce se intampla cu banii lor, iar multi probabil ar fi preferat sa plateasca un leu in plus fara sa piarda ceva.

ING Bank pregateste aceste modificari de ceva vreme, si oficial ele vor fi disponibile la jumatatea lunii octombrie, desigur cu o notificare prealabila pentru toti clientii care vor fi afectati de ceea ce urmeaza sa se intample.