iPhone 11 a DISTRUS Total Concurenta in Pandemia Coronavirus

iPhone 11 distrus concurenta coronavirus

iPhone 11 este unul dintre cele mai importante modele de telefoane existente pe piata in momentul de fata, iar asta in conditiile in care vanzarile acestui tip de produse au scazut simtitor in timpul pandemiei de Coronavirus la nivel global, iar Apple nu a fost imuna la trend.

iPhone 11 a fost totusi cel mai bine vandut model de telefon mobil in prima parte a anului 2020, reusind sa-si depaseasca fara drept de apel concurenta, dupa cum puteti vedea din tabelul de mai jos, facut de catre cei de la Omdia, el prezentand un top 10 al celor mai bine vandute modele de telefoane.

iPhone 11 s-a vandut in S1 2020 in de peste 3 ori mai multe unitati decat cel mai apropiat concurent, Samsung GALAXY A51, diferenta fiind una colosala, ea ramanand si in cazul modelelor care au urmat in top, dar trend-ul nu e unul chiar nou, el fiind inregistrat si in cazul modelelor anterioare.

iPhone 11 a inregistrat singur vanzari mai mari decat urmatoarele 3 modele de telefoane Android din acest top 10, pe locul al cincilea fiind plasat iPhone SE, lansat abia prin aprilie, dar el a reusit sa depaseasca in vanzari atat iPhone XR, sau iPhone 11 Pro Max, modele oferite de mai multa vreme de Apple.

iPhone 11 distrus concurenta coronavirus top 10

iPhone 11 nu a fost singurul model de telefon de la Apple prezent in acest top, jumatate din el fiind format din telefoane ale americanilor, o schimbare foarte mare fata de 2019, cand doar 3 modele de telefoane iPhone erau prezente intr-un top similar, semn ca oamenii cauta calitatea, chiar daca asta costa mai mult.