UBER: SCHIMBARE foarte IMPORTANTA Impusa Acum pentru Curse

UBER impune o noua schimbare foarte importanta pentru soferii si clientii care efectueaza curse prin platforma de ridesharing, iata ce se intampla.

uber masti

UBER face o noua schimbare foarte importanta pentru cursele pe care le pot efectua clientii sai din intreaga lume, iar asta in conditiile in care este pusa presiune tot mai mare pe companie, dar si pe soferi, sau clienti. Cei de la UBER au introdus cu nu foarte mult timp in urma o obligatie pentru soferi si calatori de a purta masca in timpul calatoriilor, unii dintre ei fiind obligati sa isi faca un selfie cu masca pe fata inainte ca acea calatorie sa inceapa.

UBER extinde acum aceasta obligativitate impreuna cu o functie care le permite soferilor si clientilor sa raporteze daca oricare dintre ei nu isi indeplineste aceasta obligatie in timpul unei curse facute prin platforma. UBER spune ca daca o persoana e raportata, inainte de a face urmatoarea cursa trebuie sa isi faca o poza cu masca pe fata pentru a putea initia o comanda si a fi preluata de catre un sofer, sau pentru a prelua o comanda a unui client.

UBER: SCHIMBARE foarte IMPORTANTA Impusa Acum pentru Curse

uber masti verificare

UBER le permite deasemenea atat soferilor, cat si clientilor, sa anuleze fara penalizare o cursa daca oricare dintre cele doua parti nu poarta masca pe fata la momentul intalnirii, ceea ce este o idee extrem de buna. UBER a facut in SUA peste 100 de milioane de verificari pentru purtarea corespunzatoare a mastii atat in randul soferilor cat si a pasagerilor, iar asta doar in perioada in care sistemul a fost intr-o faza beta de testare, inainte de lansare.

UBER va lansa sistemul in SUA si Canada pana la final de septembrie, si apoi va extinde disponbilitatea sa in toata lumea pana la finalul anului, deci schimbarea va ajunge si in Romania in cursul anului 2020. UBER ia aceasta masura deoarece intr-o masina exista sanse foarte mari de infectare cu noul Coronavirus daca se circula cu geamurile inchise, iar pasagerii nu au masca, riscul scazand daca ambii poarta masca si exista doua geamuri deschise, pentru a facilita fluxul de aer.

UBER vrea sa tina in siguranta atat soferii, cat si clientii, iar asta pentru a putea oferi in continuare servicii de ridesharing pentru oamenii care inca sunt dispusi sa foloseasca acest sistem de a calatori, chiar si in timpul pandemiei de Coronavirus.