LIDL Romania: SURPRIZA pentru TOTI Clientii, ce este GRATUIT

LIDL Romania are o surpriza foarte buna pentru toti clientii sai din Romania, iata ce este oferit gratuit pentru ei chiar acum, si cum poti profita.

LIDL Romania oportunitate

LIDL Romania incearca in mod constant sa isi surprinda clientii din toata Romania cu cele mai bune experiente posibile, iar in aceasta idee astazi vorbim despre ceva ce este oferit gratuit pentru oricare dintre ei, daca vor sa profite de asta. Mai exact, cei de la LIDL Romania le permit clientilor sa castige un voucher de cumparaturi in valoare de 100 de LEI daca decid sa ofere informatii cu privire la experienta pe care au avut-i in magazinele sale.

LIDL Romania are in fiecare luna cate 20 de vouchere de cumparaturi, in valoare de 100 de LEI fiecare, pregatite pentru clientii din toata tara care vor sa ofere informatii cu privire la ceea ce e bine, sau nu e bine, in magazinele sale. Campania aceasta a celor de la LIDL Romania nu este noua, ea fiind lansata acum cateva luni de zile, si multumita ei compania poate afla in care dintre magazinele sale exista probleme care ar necesita corectare acum.

LIDL Romania: SURPRIZA pentru TOTI Clientii, ce este GRATUIT

LIDL Romania oportunitate feedback

LIDL Romania este doar unul dintre magazinele care are un program de acest gen pentru clientii sai din toata tara, si exista o sectiune speciala pe website in care trebuie sa completati un formular cu informatii referitoare la experienta voastra. Dupa ce completati acel formular, va trebui doar sa asteptati ca el sa fie analizat de catre un angajat al celor de la LIDL Romania, iar daca aveti noroc, puteti castiga unul dintre voucherele de cumparaturi.

LIDL Romania incearca sa obtina cat mai multe informatii de la clientii sai cu privire la ceea ce se intampla in toate magazinele, iar acest program este unul gandit bine, mai ales ca informatiile sunt pastrate anonime fata de angajatii din magazinele vizate de eventuale plangeri. Solutia este una buna pentru a reclama orice se intampla bun, sau rau, in magazinele celor de la LIDL Romania, si facand asta aveti inclusiv sansa de a castiga niste bani.

LIDL Romania are programul activ de foarte multa vreme deja, si e improbabil ca asta sa se schimbe prea curand, deci puteti profita de el oricand simtitit nevoia, mai ales ca puteti primi si vouchere valorice pentru cumparaturi.