Orange: Marea SURPRIZA de care foarte Multi Clienti NU Stiau

Orange are inca o surpriza foarte mare, si foarte buna, pentru toti romanii, nu doar pentru clienti, iata ce a pregatit acum pentru noi toti.

orange inregistratii

Orange inca are o surpriza grozava pentru toti romanii din toata tara, operatorul de telecomunicatii oferindu-le posibilitatea nu doar clientilor sai, ci si celor care nu ii sunt clienti, sa castige 3 telefoane in momentul de fata. Vorbim despre 3 modele de telefoane de la Huawei care sunt oferite de catre cei de la Orange ca parte a unui concurs, ele putand fi castigate de catre oricare dintre clientii din Romania fara vreo problema, totul foarte simplu.

Orange le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga telefoanele Huawei P20 si Huawei Mate 20 Pro doar daca se inscriu la newsletter-ul operatorului prin aceasta pagina, totul putand fi facut in doar cateva secunde. Orange are aceasta promotie disponibila de ceva vreme pentru romanii din toata tara in momentul de fata, si asta inseamna ca oricine poate sa se bucure de aceasta oferta neasteptat de buna disponibila in tara.

Orange: Marea SURPRIZA de care foarte Multi Clienti NU Stiau

Orange vine cu aceasta surpriza pentru ca foarte multi oameni sunt dornici sa profite de campanii promotionale de acest gen, si aici vorbim doar despre unul dintre concursurile pe care operatorul le organizeaza. Cei de la Orange au mai multe concursuri deschise in acest moment pentru romanii din toata tara, insa acestea sunt doua dintre cele mai bune telefoane care pot fi castigate de catre romani de la operator fara sa faca prea mult efort.

Orange stie foarte bine ce isi doresc romanii sa castige in momentul de fata, iar ceea ce are pregatit pentru noi nu doar ca este o oferta foarte buna, ci este deasemenea si foarte usor de castigat. Chiar daca Orange a mai avut concursuri cu premii foarte bune pentru romani, sau doar clientii sai, aici vorbim despre ceva special, care este oferit si pentru o gama mult mai larga de oameni, separat de cei care ii sunt clienti in momentul de fata in toata tara.

Orange are aceasta campanie promotionala disponibila doar pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca nu profitati de ea, s-ar putea sa regretati ca n-ati dorit sa va inscrieti in concurs cat mai rapid.