Vodafone: Ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani in Continuare

Vodafone continua sa le ofere gratuit clientilor din Romania un foarte mare beneficiu, iata ce anume primesc acestia inca o luna fara sa plateasca.

Vodafone televiziuni

Vodafone a facut un anunt foarte interesant, si important, astazi pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca a decis sa mai ofere gratuit ceva ce unii dintre clienti primeau deja, dar vor beneficia in continuare fara sa plateasca. Cei de la Vodafone au luat decizia, cu ceva timp in urma, sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a vedea in mod gratuit unele canale de televiziune cu abonamentele pe care le au, si gratuitatea continua.

Vodafone le permite clientilor din Romania sa urmareasca in mod gratuit canalele LookPlus SD&HD, LookSport SD&HD, Look Sport 2 SD&HD şi LookSport 3 SD&HD pana in data de 16 octombrie pentru a vedea cele mai importante competitii sportive din lumea intreaga. Mai mult decat atat, cei de la Vodafone ofera deasemenea posibilitatea de a vedea in mod gratuit si posturile de televiziune FilmBox, Sport Extra si Insight TV (4K) fara sa plateasca vreun ban, tot pana atunci.

Vodafone: Ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani in Continuare

Vodafone spune in mesajul de mai jos ca toate aceste posturi de televiziune sunt oferite in mod gratuit pentru toti clientii din Romania pana in data de 16 octombrie, daca ei au servicii fixe, sau de televiziune. Asta inseamna ca oricare dintre clientii Vodafone care beneficiaza de servicii de telefonie mobila nu vor avea posibilitatea de a beneficia de aceste posturi in mod gratuit, lucru care desigur ca nu e tocmai pe placul oricui, dar trebuie sa existe si diferente intre servicii.

O săptămână lungă şi plină de evenimente sportive a început pe canalele Look: campionatele de fotbal din Spania şi…

Publicată de Vodafone Romania pe Marţi, 8 septembrie 2020

Vodafone a decis de ceva vreme sa le ofere clientilor din Romania acces la mai multe canale de televiziune decat au in mod obisnuit, ceva ce vine ca o veste foarte buna, asa ca nu putem decat sa ne bucuram ca acest lucru se intampla. Vodafone are si alte gratuitati pe care le ofera pentru clientii sai in aceasta perioada, sa ca nu puteti decat sa va bucurati de tot ceea ce este disponibil, si sa sperati ca lucrurile nu se vor schimba prea curand in Romania.

Vodafone are deasemenea si cateva concursuri foarte interesante in derulare in momentul de fata in Romania, si va recomand sa nu le ratati, iar asta pentru ca sunt oferite o serie de premii foarte bune pentru noi toti.