DACIA Duster 3: Mari SCHIMBARI pentru Masina Mult Asteptata

DACIA Duster 3 are parte de o serie de schimbari foarte mari, dar iata una dintre cele mai asteptate pe care o vor avea clientii din toata Europa.

DACIA Duster 3 imprumuturi

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie a SUV-urilor la care producatorul DACIA lucreaza in momentul de fata, iar pana in momentul in care va fi lansata, avem parte de unele dezvaluiri privind noutatie sale multumita noii serii Logan si Sandero. Astazi vorbim despre ceea ce putem astepta pentru bordul DACIA Duster 3, iar asta pentru ca in cazul Logan s-a preferat folosirea bordului Renault Clio V, asa cum am vazut in unele imagini spion din primavara.

DACIA Duster 3 nu va avea acelasi bord precum Logan 3, acest lucru fiind foarte clar, asa cum e clar si ca producatorul francez separa design-urile acestei zone din automobile inclusiv pentru modelele proprii. Este de asteptat ca DACIA Duster 3 sa aiba parte de un upgrade masiv in ceea ce priveste bordul, e de asteptata o modificare substantiala pe partea de tehnologizare, insa nu vom vedea ceva care arata exact precum la actualele Logan.

DACIA Duster 3: Mari SCHIMBARI pentru Masina Mult Asteptata

DACIA Duster 3 imprumuturi koleos

DACIA Duster 3 ar putea avea un bord similar cu cel care este folosit acum la Koleos, imaginea de mai sus, sau cel de la Kadjar, imaginea de mai jos, iar ceea ce vedeti aici sunt design-uri mai vechi pentru ambele masini. Acest lucru este perfect normal pentru ca DACIA Duster 3 nu va avea tehnologii de ultima generatie integrate, iar asta pentru ca pretul de vanzare al masinilor trebuie sa fie mic, deci si schimarile vor fi cu tehnologii vechi.

DACIA Duster 3 imprumuturi kadjar

DACIA Duster 3 va avea totusi parte de un upgrade substantial in comparatie cu actualele modele de masini, iar asta pentru ca si ele sunt bazate pe tehnologii vechi, deci per total vorbim despre schimbari in bine, dar in limitele costurilor. N-ar fi exclus ca DACIA Duster 3 sa aiba parte de un design ceva mai modern pentru bord, dar nu mi-as face mari sperante ca Renault, sau DACIA, nu vor cauta sa faca profit maxim de pe urma masinii, avand in vedere pandemia de Coronavirus.

DACIA Duster 3 va fi lansata undeva prin 2022, sau 2023, totul in functie de planurile DACIA, mai ales ca acum compania are ceva mai multa autonomie in stabilirea strategiei pentru lansarea viitoarelor modele de masini.