Telekom: Anuntul IMPORTANT, ce a LANSAT pentru Clienti

Telekom a publicat un anunt foarte important pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa lanseze operatorul de telecomunicatii pentru noi.

telekom copii

Telekom a facut astazi un anunt important pentru foarte multi dintre clientii sai din toata Romania, si e bine sa stii ce anume comunica acum operatorul deoarece este vorba despre o veste buna pentru foarte multi dintre romani. Mai exact, cei de la Telekom au anuntat ca parintii care vor sa isi stie copiii in siguranta la locurile de joaca au acum disponibila aplicatia Kaspersky Safe Kids Premium, care ii ajuta sa faca acest lucru oricand au nevoie.

Telekom spune ca aceasta solutie este disponibila pentru toti clientii care folosesc in Romania serviciile mobile oferite de catre operator, indiferent daca este vorba despre cei care au cartele preplatite, sau cei care au abonamente. Telekom ofera, ca parte a acestui parteneriat cu cei de la Kaspersky, nu mai putin de 3 luni gratuite de abonament pentru parintii care vor sa isi monitorizeze copiii pentru a sti ca ei sunt in siguranta la locul de joasa.

Telekom: Anunt IMPORTANT, ce a LANSAT pentru Clientii Romani

Telekom cere doar 1 euro pe luna pentru abonamentul in baza caruia poate fi folosita aceasta solutie a celor de la Kaspersky, si ea s-ar putea dovedi a fi de foarte mare folos pentru foarte multi dintre clienti. Vorbim despre unul dintre cei mai mari producatori de solutii antivirus din toata lumea, Kaspersky fiind recunoscut la nivel mondial pentru software-ul pe care il creeaza, iar cei de la Telekom au realizat un parteneriat foarte important aici.

Oferă-i copilului tău siguranță la noul loc de joacă cu ajutorul aplicației Kaspersky Safe Kids Premium 👧 👦. Toți…

Publicată de Telekom Romania pe Miercuri, 16 septembrie 2020

Telekom permite activarea acestui serviciu printr-un simplu SMS care poate fi trimis de catre parinti la un numar de telefon scurt, iar apoi ei au la dispozitie o aplicatie speciala pentru controlarea intregului sistem. Vorbim despre o idee foarte buna a celor de la Telekom pentru a ajuta parintii din Romania sa isi tina copiii in siguranta, iar alegerea Kaspersky ca partener pentru aceasta initiativa este o dovada ca siguranta oamenilor primeaza.

Telekom nu e singuru operator de telecomunicatii care are solutii dedicate pentru parintii care vor sa isi protejeze copiii, indiferent de ce anume vor sa faca acest lucru, iar initiativele de acest gen sunt laudabile din toate punctele de vedere.