ING Bank: Anuntul SURPRINZATOR care ii Vizeaza pe Clienti

ING Bank a publicat un anunt surprinzator care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, iata ce a dezvaluit banca pentru noi toti acum.

ING Bank contacte

ING Bank a publicat un anunt surprinzator care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, si vorbim despre o veste la care unii se asteptau, si altii nu prea, dar e interesant de aflat ce se intampla dincolo de usile bancii. Cei de la ING Bank au dezvaluit faptul ca romanilor le place sa plateasca tot mai mult folosind cardurile bancare, si implicit diversele solutii de plata mobila, iar asta in conditiile in care inainte de pandemia de Coroanvirus erau cam sceptici.

ING Bank spune ca 70% dintre romani prefera sa plateasca cu un card bancar cumparaturile de valoare mare pe care le fac din magazinele din Romania, in timp ce 55% prefera sa plateasca cu bani lichizi cumparaturile mai mici. Diferenta este una mica intre cele doua procente, insa in spatele lor stau ratiuni, poate, complet diferite, pentru ca nu intotdeauna cumparaturile mici pot fi platite cu cardul, in special intr-o tara ca Romania.

ING Bank: Anuntul SURPRINZATOR care ii Vizeaza pe Clienti

ING Bank ne arata totusi ca romanii au inteles un mesaj foarte important care a venit si de la autoritati in ultima perioada, cel de a evita platile cu bani lichizi, si de a se concentra mai mult pe platile cu cardurile. ING Bank stie foarte bine ca evitarea platilor cu bancnote este un mod foarte bun de a evita o eventuala infectare cu noul Coronavirus, si de aceea le recomanda deasemenea oamenilor sa plateasca doar cu solutii contactless, oriunde pot.

Plata cash, plata cu cardul, plata cu telefonul, plata cu ceasul smart. Mulți ar spune: „Cu cât mai multe opțiuni, cu…

Publicată de ING Romania pe Miercuri, 16 septembrie 2020

ING Bank nu este singura banca din Romania care a facut asemenea recomandari, iar clientii sai nu sunt singurii care le respecta, pentru ca e nevoie de intelegere de la toata lumea pentru ca oamenii sa fie in siguranta. In Romania au inceput sa apara tot mai multe solutii de plata contactless folosind telefoanele, sau smartwatch-urile, ING Bank lansand Apple Pay in 2019, dar avand de ceva vreme si o solutie proprie de plata mobila pentru Android, la fel ca alte banci.

ING Bank confirma ceea ce unii au vazut de ceva vreme, faptul ca romanii incep sa plateasca tot mai mult contactless, folosind orice fel de metode posibile, ceea ce pana la urma este o veste extrem de buna.