DACIA Duster 3: SURPRIZA Majora ce vine cu Noua Masina DACIA

DACIA Duster 3 are parte de o surpriza majora care va fi oferita pentru clienti impreuna cu noua masina a celor de la DACIA, iata ce urmeaza sa vedem.

DACIA Duster 3 canibalizare

DACIA Duster 3 este in plin proces de dezvoltare de ceva vreme, inginerii celor de la DACIA lucrand din greu la noul model de masina, iar asta pentru ca el trebuie sa si indeplineasca o serie de asteptari foarte mari ale multora dintre fani, sau clienti. Cei de la DACIA pregatesc un nou model de SUV care va veni cu foarte multe surprize bune pentru toti clientii, insa DACIA Duster 3 nu va veni singur pe piata, dupa cum unii stiti deja.

DACIA Duster 3 este in dezvoltare in momentul de fata in timp ce noul model al Lodgy a intrat deja in teste pe drumurile publice, compania romaneasca dorind sa aduca acest SUV in reprezentante cat se poate de repede. Noul model al Lodgy este testat pe drumurile publice din unele tari camuflat intr-un Renault Scenic, insa asta doar pentru ca DACIA nu vrea ca toata lumea sa stie tot ce va aduce masina, in special in raport cu DACIA Duster 3.

DACIA Duster 3: SURPRIZA Majora ce vine cu Noua Masina DACIA

DACIA Duster 3 nu va avea 7 locuri, sau cel putin nu va exista inca de la bun inceput o asemenea versiune lansata pentru clientii din toata Europa, insa nu e exclus sa vedem la un moment dat un asemenea model pus in distributie de catre producator. DACIA Duster 3 va veni cu foarte multe noutati interesante din punct de vedere tehnologic, insa extinderea spatiului pentru pasageri la 7 locuri nu e tocmai una dintre schimarile despre care am aflat pana acum.

DACIA Duster 3 va avea totusi un concurent mare in noul model al Lodgy, cel putin in oferta companiei romanesti, iar asta face lansarea sa cu atat mai interesanta pentru intreaga piata auto. DACIA Duster 3 nu va mai fi singurul model de SUV pe care DACIA il va avea in oferta, iar surpriza lansarii noului model al Lodgy ar putea fura din interesul pe care oamenii l-ar putea avea pentru seria principala de SUV-uri, dar asta deocamdata nu e stiut clar.

DACIA Duster 3 ramane una dintre cele mai importante masini la care DACIA Lucreaza in momentul de fata, si una dintre cele care ar trebui sa genereze cele mai mari vanzari dupa lansare, asa ca va fi interesant de vazut cum e pregatita lansarea sa.