DACIA Logan: Nou VIDEO in PREMIERA cu Noul Model pentru 2021

DACIA Logan are prezentate unele dintre noutatile importante intr-un video in premiera, iata ce este dezvaluit pentru toti cei care vor sa cumpere masina.

DACIA Logan a fost in mod oficial confirmata de catre cei de la DACIA ca fiind pregatita pentru lansare intr-o versiune noua, un model pentru 2021, si am vazut cum arata ea la exterior, insa din pacate nu si la interior. Ei bine, daca pana acum am vazut doar poze cu noul model al DACIA Logan, acum avem ocazia de a vedea si un clip video cu Sandero, si interiorul sau, el fiind facut de catre cineva care a avut ocazia de a ajunge pe langa ea saptamana trecuta.

DACIA Logan va avea interiorul exact preucm in clipul video de mai sus asa cum am vazut-o si in poze, deci vorbim despre aceeasi persoana care a facut si pozele publicate zilele trecute, iar multumita lor ne putem face o idee mai buna cu privire la noua masina. Putina lume stie ca de fapt DACIA Sandero 3 a fost surprinsa in poze si acest video, nu noul model al DACIA Logan, insa avand in vedere ca masinile vor avea acelasi interior, e clar ca nu exista diferente, cel putin nu mari.

DACIA Logan: Nou VIDEO in PREMIERA cu Noul Model pentru 2021

DACIA Logan va veni cu o modernizare mare facuta de catre cei de la DACIA, ceva ce trebuia sa se intample de ceva vreme, dar iata ca se intampla abia acum, insa chiar si asa, vestea este una buna pentru toata lumea. DACIA Logan beneficiaza de un upgrade important care trebuia sa vina cu vrenu an de zile in urma, daca nu chiar mai devreme, iar asta pentru ca modelele actuale sunt vechi, si era nevoie de o “improspatare” pentru serie.

DACIA Logan are programata pentru data de 29 septembrie dezvaluire totala si in versiune finala, astfel ca atunci vom afla toate detaliile despre cum arata interiorul, despre motorizari, dar si despre alte surprize pentru toti clientii. DACIA Logan este gandita acum cu un upgrade menit sa creasca si vanzarile seriei, dar obiectivul nu este unul usor pentru ca vorbim totusi despre o masina care nu mai e dorita chiar peste tot in Europa.

DACIA Logan va beneficia si de un pret bun in momentul in care va fi lansata, cu diferente mici in comparatie cu modelele lansate in trecut, astfel ca ramane sa vedem ce anume va fi anuntat in mod oficial de catre DACIA.