CEC Bank: IMPORTANT Mesaj pentru TOTI Clientii din Romania

CEC Bank are un foarte important mesaj pentru toti clientii sai din Romania, institutia financiara venind cu un anunt de care toti ar trebui sa stim.

CEC Bank lungi

CEC Bank a publicat astazi un foarte important mesaj pentru toti clientii sai din toata Romania, unul de care ar trebui sa stie chiar acum acestia pentru ca vine ii poata ajuta intr-o foarte mare masura sa scape de foarte mari batai de cap. Cei de la CEC Bank vorbesc despre parolele pe care le folosesc oamenii pentru diversele conturi pe care le creeaza online pentru orice au nevoie, si le recomanda oamenilor sa foloseasca doar parole lungi si complexe.

CEC Bank le spune oamenilor ca parolele lungi si complexe ii asigura de faptul ca isi pot proteja cat se poate de bine datele impotriva celor care vor sa le faca rau, lucru care desigur ca este cat se poate de adevarat. Parolele lungi, formate din multiple litere mari si mici, cifre, si diverse caractere, sunt cele recomandate pentru a proteja cat mai bine orice fel de cont impotriva furtului, iar CEC Bank fix asta le spune clientilor sai chiar acum.

CEC Bank: IMPORTANT Mesaj pentru TOTI Clientii din Romania

CEC Bank le impune clientilor sa foloseasca parole complexe si pentru conturile de internet banking pe care le ofera pentru administrarea conturilor, si o recomandare pentru a face acelasi lucru inclusiv in cazul altor conturi online este ceva cat se poate de normal. Cei de la CEC Bank stiu mai mult ca sigur ca unii dintre clienti au mai avut probleme cu conturile sparte de catre hackeri, si vor sa-i ajute pe toti romanii sa invete faptul ca trebuie sa isi protejeze conturile, indiferent unde sunt.

🤳 Fiecare persoană este din ce în ce mai conectată la mediul digital. Fie că doar te informezi sau alegi să beneficiezi…

Publicată de CEC Bank pe Joi, 24 septembrie 2020

CEC Bank face aceasta recomandare ca parte a celor pe care le face in mod obisnuit pentru clientii sai in ceea ce priveste siguranta datelor, dar si protejarea conturilor pentru administrarea datelor bancare. CEC Bank nu vine cu o recomandare pe care romanii n-au mai vazut-o pana in momentul de fata, diverse entitati facand recomandari similare, doar ca putine au pus accent foarte mare si pe respectarea acestor recomandari in interactiunea cu ele.

CEC Bank are si alte informatii importante despre securitatea conturilor disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca puteti descoperi acolo tot ceea ce va intereseaza in legatura cu modalitatile prin care va puteti proteja.