Telefoanele Huawei: Anuntul GROZAV, ce se Lanseaza OFICIAL

Telefoanele Huawei sunt in centrul unui anunt grozav, iata ce va fi lansat in mod oficial pentru clientii din intreaga lume de catre Huawei, si cat va conta.

Telefoanele Huawei armonizare

Telefoanele Huawei raman unele dintre cele mai populare din intreaga lume in ciuda faptului ca exista o serie de sanctiuni care impiedica oferirea Android cu Google Play Store, iar mai nou implementarea celor mai performante componente posibile. Pentru ca Huawei s-a cam saturat de guvernul SUA si sanctiunile sale, compania a decis ca viitoarele modele de telefoanele Huawei vor avea inclusiv Harmony OS disponibil, adica sistemul sau de operare, recent confirmat si dezvaluit.

Telefoanele Huawei vor avea disponibila o actualizarea pentru instalarea Harmony OS chiar de la inceputul anului 2021, cei de la Huawei dorind sa le ofere oamenilor cat mai rapid sistemul de operare, cu tot ceea ce inseamna functionalitatile speciale. Initial diverse dispozitive IoT vor avea Harmony OS disponibil ca sistem de operare alternativ, iar de la inceputul anului 2021 inclusiv unele dintre telefoanele Huawei disponibile acum pe piata, dar pentru inceput doar modelele mai ieftine.

Telefoanele Huawei: Anuntul GROZAV, ce se Lanseaza OFICIAL

Telefoanele Huawei care ar putea primi primele actualizarea pentru Harmony OS ar putea fi cele din seria P, desi deocamdata nimeni nu stie 100% sigur acest lucru, dar este posibil daca ne gandim totusi la faptul ca ele sunt foarte populare. Desigur ca e foarte posibil ca doar modelele foarte ieftine sa aiba actualizarea oferita, iar asta deoarece compania a spus ca initial telefoanele Huawei cu anumite specificatii tehnice slabe se vor bucura de update.

Telefoanele Huawei cu specificatii premium nu vor avea disponibila actualizarea pentru Harmony OS decat in a doua parte a anului 2021, asta probabil pentru ca noutatile sa fie testate cat se poate de bine inainte de a fi oferite pentru oameni. Desigur ca vorbim aici despre un update foarte interesant pentru telefoanele Huawei, unul care ar trebui sa le aduca tot ceea ce are Huawei mai bun de oferit, dar fara Google Play Store, si absolut nimic altceva de la Google, Facebook, Microsoft, si nu numai.

Telefoanele Huawei vor trece printr-o schimbare uriasa in urmatorii ani din cauza problemelor generate de catre Donald Trump, insa ramane de vazut in ce masura aceste schimari vor fi si de bun augur pentru oameni.