Telefoanele Huawei: Decizia SFIDATOARE care a Surprins Clientii

Telefoanele Huawei sunt in centrul unei decizii sfidatoare luata de catre companie, dar una care vine in beneficiul tuturor clientilor din toata lumea.

Telefoanele Huawei SFIDAre

Telefoanele Huawei au in mod oficial anuntata o decizie foarte importanta care a fost luata de catre compania chinezeasca, si care afecteaza foarte multi oameni care-i cumpara produsele la nivel global. Telefoanele Huawei nu sunt vandute doar sub brand-ul principal al companiei chinezesti, ci si sub un brand secundar, numit Honor, iar recent au aparut zvonuri ca acesta ar putea fi vandut de catre chinezi, iar reactia companiei a venit prompt.

Telefoanele Huawei sunt impartite in modelele de clasa medie si premium, vandute sub brand-ul principal, iar cele Honor sunt in principal de clasa medie, si foarte ieftine, fiind un brand secundar, cu modele mai slabe din toate punctele de vedere. Decizia de a nu renunta la acest al doilea brand pentru telefoanele Huawei vine chiar daca sanctiunile din SUA inca impiedica compania chinezeasca sa foloseasca inclusiv in acele modele tot ceea ce are nevoie.

Telefoanele Huawei: Decizia SFIDATOARE ce Surprinde Clientii

Telefoanele Huawei ar fi urmat sa fie impartite, cu divizia Honor vanduta unei companii terte, pentru ca acele modele sa poata avea Android cu toate serviciile, dar si toate componentele de ultima generatie disponibile. Decizia celor de la Huawei de a continua sa vanda telefoanele Huawei sub brand-urile sale, si sub autoritatea sa totala este una foarte curajoasa, dar si foarte importanta, in contextul in care e posibil ca Donald Trump sa plece de la Casa Alba.

Telefoanele Huawei ar urma sa scape, cel mai probabil, de toate sanctiunile pe care Donald Trump le-a impus, iar asta pentru ca Joe Biden nu si-a aratat vreun interes de a duce vrenu razboi cu China in urmatoarea perioada. In aceasta idee, e de asteptat ca telefoanele Huawei sa scape de sanctiunile impuse de catre Trump, iar brand-ul Honor sa ramana al companiei chinezesti, dar daca rezultatul alegerilor va fi diferit, atunci ne putem astepta la orice.

Telefoanele Huawei sunt unele dintre cele mai cautate din lume in momentul de fata, inregistreaza vanzari extrem de bune mai peste tot, si e de asteptat ca lucrurile sa mearga in aceeasi directie, in ciuda sanctiunilor.