DACIA Duster: VIDEO, Testul UIMITOR cu LADA, Suzuki si UAZ

DACIA Duster apare astazi intr-un test uimitor care o pune fata in fata cu Lada Niva, Suzuki Jimny si UAZ, iata cum s-a descurcat masina producatorului roman.

DACIA Duster trece astazi printr-un test extrem de interesant care pune masina fata in fata cu noul model al Suzuki Jimny, cu o Lada Niva, si o UAZ, iar dupa cum v-ati imaginat deja, vorbim despre un test offroad facut cu masina. DACIA Duster este unul dintre cele mai populare modele de SUV-uri care au fost lansate pana in momentul de fata pe pietele din intreaga lume, iar testul cu aceste modele ne arata ce fel de diferente exista intre ele acum.

DACIA Duster este o masina foarte versatila, dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, iar testul de astazi nu face altceva decat sa confirme faptul ca vorbim despre o masina care se descurca fara probleme pe orice fel de teren. Lada Niva, Uaz si Suzuki Jimny par a fi mai bine pregatite pentru a cicurcula pe asemenea tipuri de terenuri, in comparatie cu DACIA Duster, insa chiar si asa, SUV-ul romanesc se descurca surprinzator de bine in acest nou test.

DACIA Duster: VIDEO, Testul UIMITOR cu LADA, Suzuki si UAZ

DACIA Duster a fost comparata intr-o varietate de teste cu modele de masini care fie erau mai scumpe, fie mai bine echipate, decat ea, insa de fiecare data a reusit sa arate ca se descurca foarte bine. Vorbim si aici despre ceva identic, iar asta n-ar trebui sa fie o surpriza pentru cineva deoarece vorbim despre faptul ca DACIA Duster este o masina foarte buna, la pretul sau, care poate fi folosita fara probleme atat pe drumurile publice, cat si pe cele accidentate.

DACIA Duster a fost gandita pentru a putea fi folosita cam oriunde, si in cam orice fel de conditii, iar asta desi are un pret de vanzare surprinzator de mic pentru tot ceea ce ofera, dar iata ca reuseste sa ne surprinda. Multi dintre cei care cumpara o DACIA Duster reusesc sa o foloseasca fara probleme pe diverse tipuri de terenul in cursul exploatarii, si toata lumea a fost multumita de ceea ce a primit, asa ca puteti alege cu incredere o masina a producatorului.

DACIA Duster ar trebui sa devina si mai buna odata cu facelift-ul care va fi lansat in cursul anului viitor, insa ramane de vazut daca toate dintre noutatile zvonite si asteptate vor deveni intr-adevar realitate.