ING Bank: OBLIGATIA Impusa pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank a anuntat o obligatie noua pe care o impune pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa faci chiar acum daca esti unul dintre ei.

ING Bank obligatia

ING Bank a impus o obligatie foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, una pe care toti trebuie sa o respecte, iar daca decid sa nu faca acest lucru, atunci exista sanse foarte mari sa le fie restrictionat accesul la serviciile bancare. Mai exact, cei de la ING Bank le-au spus clientilor din toata Romania ca trebuie in mod obligatoriu sa isi actualizeze datele personale la banca, indiferent daca exist amodificari pentru acestea, sau nu exista.

ING Bank obliga atat clientii persoane fizice, cat si clientii persoane juridice, sa isi actualizeze datele personale in aceasta perioada, si nu e singura banca de la care vine un asemenea mesaj pentru clienti, chiar daca nimeni nu e multumit. ING Bank ofera, la fel ca si alte banci, posibilitatea de actualizare a datelor persoane fie intr-una dintre sucursalele sale, fie direct online, insa asta doar pentru persoanele fizice, nu si pentru persoanele juridice.

ING Bank: OBLIGATIA Impusa pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank a creat inclusiv o pagina speciala in care vorbeste despre aceasta obligatie noua pe care o impune pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca oricine e interesat sa afle de ce trebuie sa faca acest lucru, o poate face. Desigur ca explicatiile nu anuleaza faptul ca orice client trebuie sa treaca prin aceasta procedura, dar din nou, nu doar la ING Bank, ci si la celelalte banci care isi ofera serviciile in aceasta perioada in Romania, deci nimeni nu scapa.

De ce e important să ai o umbrelă când plouă? Dar echipament de protecție pe bicicletă? Și de ce e important să-ți…

Publicată de ING Romania pe Miercuri, 14 octombrie 2020

ING Bank spune ca actualizarea datelor personale are drept scop “siguranta clientilor”, desi in realitate e cam greu de spus ca o reverificare a unor documente neschimbate asigura vreo siguranta pentru cineva. Totusi, procedurile sunt menite sa-i descopere si pe cei care nu au fost tocmai sinceri cand si-au oferit ultima oara datele personale, si BNR obliga atat ING Bank, cat si alte banci, sa colecteze iar datele de la milioane de romani din toata tara.

ING Bank a inceput de ceva vreme sa-si notifice clientii din toata tara cu privire la obligatia de a-si actualiza datele personale, astfel ca trebuie sa faceti acest lucru deoarece nu aveti cum sa scapati de aceasta procedura.