DACIA Duster 3: GROZAVA Veste pentru Modelul EXCLUSIV de SUV

DACIA Duster 3 este in centrul unei vesti grozave pentru modelul exclusiv de SUV pe care producatorul roman il pregateste, iata ce vor primi clientii.

DACIA Duster 3 exclusiv

DACIA Duster 3 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, cei de la DACIA dorind sa aduca masina pe piata cat se poate de repede pentru clientii din toata lumea, dar acest proces va mai dura o perioada. Intre timp, unele dintre noutatile posibile pentru DACIA Duster 3 incep sa fie dezvaluite incetul, cu incetul, si ati vazut deja in Logan 3 si Sandero 3 multe schimbari uriase care urmeaza sa fie regasite inclusiv in SUV-urile producatorului.

DACIA Duster 3 va fi lansata pentru clienti cu unele dintre noutatile Logan 3, in special pe partea de design, echipamente, si nu numai, iar asta pentru ca la DACIA se “recicleaza” multe dintre piese pentru diverse modele. Este totusi ceva ce ma astept ca DACIA Duster 3 sa preia de la modelul Spring, cel putin intr-o anumita masura, iar asta deoarece o versiune hibrid a SUV-ului mai mare va fi lansata de catre compania romaneasca in viitor.

DACIA Duster 3: GROZAVA Veste pentru Modelul EXCLUSIV de SUV

DACIA Duster 3 va avea o versiune hibrid lansata dupa cea principala la care inca lucreaza compania romaneasca, iar in ea am putea vedea si cate ceva din modelul Spring, anuntat in mod oficial cu toate caracteristicile sale. Modelul Spring are un motor de 44 cap-putere, cu o baterie de 26.8 kWh, insa in DACIA Duster 3 ar trebui sa vedem ceea ce exista la alte modele Renault, adica motoare electrice de putere mult mai mica, si baterii mult mai mici.

DACIA Duster 3 ar putea avea ceea ce exista in noul Captur, adica doua motoare electrice cu baterii de 9.8 kWh, undeva pe la doua treimi din energia pe care o poate oferi Spring, adica, insa despre puterea motoarelor nu se stie nimic. E greu de spus in ce masura DACIA Duster 3 ar putea beneficia de multe dintre dotarile bune pe care Renault le ofera pentru clientii sai care cumpara modelele din gama Captur, dar e clar ca vom vedea in SUV-ul romanesc unele tehnologii.

DACIA Duster 3 nu va fi la fel de scumpa precum un captur hibrid, care costa undeva pe la dublu fata de SUV-ul romanesc, asa ca mai mult ca sigur se va face rabat la unele lucruri pentru ca pretul de vanzare sa fie redus cu mult.