Huawei: ULUITOARE Decizie Luata pentru Clienti si Telefoane

Huawei a luat o uluitoare decizie pentru clientii sai din toata lumea, iata ce face cu telefoanele, si cat de mult conteaza acest lucru in final.

Huawei ULUITOARE

Huawei se pregateste sa domine iar piata telefoanelor mobile cu noua serie Mate 40, si se pare ca a luat decizia de a fura toate privirile cu o schimbare care nu parea chiar atat de probabila, pentru multa lume. E posibil ca Huawei Mate 40 Pro si Huawei Mate 40 Pro Plus sa fie lansate de catre Huawei cu o camera care are 6 senzori de imagine, sau cel putin asta putem intelege din imaginea pe care o puteti vedea mai jos pentru noile telefoane.

Huawei ar putea integra un modul de camera cum nu am mai vazut intr-un telefon mobil premium de la un producator de renume, cei de la Nokia oferind telefoane care au 5 senzori de imagine, dar cam atat. Huawei vrea sa-si depaseasca concurenta din toate punctele de vedere, si imaginea teaser pentru Mate 40 Pro pare sa sugereze faptul ca Huawei a integrat 6 senzori de imagine in camera principala, chiar daca asta parea imposibil.

Huawei: ULUITOARE Decizie Luata pentru Clienti si Telefoane

Huawei ULUITOARE camera

Huawei pare sa foloseasca 5 senzori de imagine standard, impreuna cu unul ToF, deci am vorbi despre o camera cu adevarat impresionanta pentru telefoane care vin intr-o perioada plina de sanctiuni pentru companie. Daca informatia e reala, atunci Huawei ar putea integra in telefoane un senzor principal wide, unul ultra-wide, doi senzori telephoto, acel senzor ToF, iar al saselea ar putea fi orice, poate unui LiDAR, asa cum a integrat Apple in iPhone 12 Pro.

Huawei a copiat intotdeauna Apple, asa ca n-ar fi de mirare sa aiba un senzor LiDAR integrat in telefoanele sale, sau unul cat se poate de similar, pentru a oferi ceva apropiat de ceea ce ofera compania americana. Desigur ca Huawei ar putea avea si orice fel de alti senzori integrati, insa pare mai probabil sa preia ceva de la altii decat sa vina cu altceva complet nou, care nu a fost inca testat pe piata de catre vreun alt producator important.

Huawei va prezenta telefoanele din seria Mate 40 in cursul zilei de 22 octombrie, asa ca nu mai avem mult de asteptat pana cand vom vedea in mod oficial toate modelele care au fost pregatite de catre producator.