DACIA Duster: PROASTA Veste despre un Nou Model IMPRESIONANT

DACIA Duster este in centrul unei vesti foarte proaste privind un model impresionant care nu va mai fi lansat curand de catre producatorul de la Mioveni.

DACIA Duster impresionant

DACIA Duster, cel mai popular model de SUV care exista in momentul de fata pe piata, este in centrul unei vesti foarte proaste care vizeaza clientii din toata Romania, dar si din Europa, iar asta pentru ca e posibil sa nu fie lansat un model special prea curand. Va spuneam zilele trecute ca o versiune hibrid a modelului al treilea al DACIA Duster ar trebui sa fie lansata de catre producatorul roman dupa ce acel model va ajunge pe pietele internationale.

DACIA Duster este un SUV extrem de popular, foarte cutatat de catre foarte multa lume, iar o versiune hibrid ar putea ajuta serios la vanzarile din Europa, asta daca vom vedea acest model vreodata pe sosele. Se zvonea ca o versiune hibrid a actualului model al DACIA Duster va fi deasemenea lansata de catre cei de la DACIA, ceva ce ar fi fost o mare surpriza, insa pare tot mai improbabil sa vedem asa ceva oferit de catre producator.

DACIA Duster: PROASTA Veste despre un Nou Model IMPRESIONANT

DACIA Duster nu va mai avea un model hibrid lansat pentru actuala serie pentru ca Spring, masina 100% electrica a DACIA, isi va face debutul in cursul anului 2021, deci nu prea mai ramane “loc” de o versiune hibrid a celui mai popular SUV romanesc. Pare improbabil sa vedem o versiune hibrid a DACIA Duster atat timp cat Spring va fi in centrul atentiei producatorului pentru o oferta dedicata oamenilor care vor altceva decat motoarele cu combustie clasica.

DACIA Duster in versiunea hibrid va fi cel mai probabil lansata abia dupa ce modelul al treilea din serie va fi dezvaluit in mod oficial, iar asta pentru ca abia atunci ar putea avea DACIA totul pregatit pentru o evolutie atat de mare a masinilor sale. Nu mi-as face sperante ca actualul model al DACIA Duster va fi oferit vreodata intr-o versiune hibrid, si pare tot mai improbabil ca si modelul facelift va mai fi lansat de catre producatorul roman.

DACIA Duster este unul dintre cele mai bine vandute SUV-uri din Europa, multumita pretului de vanzare foarte mic, iar asta motiveaza dacia sa imbunatateasca in mod constant seria sa de automobile.